Je primaire domein wijzigen

Je primaire domein is de domeinnaam die wordt weergegeven in de adresbalk terwijl klanten door je onlinewinkel bladeren. Je primaire domein gebruikt standaard de indeling your-store-name.myshopify.com wanneer je je aanmeldt voor Shopify. Als je het domein wil wijzigen dat klanten gebruiken om je winkel te bezoeken, kun je een aangepast domein toevoegen en instellen als je primaire domein.

Voordat je begint

Voordat je je primaire domein wijzigt, moet je het volgende doen:

• Voeg een aangepast domein toe aan Shopify.
  • Controleer of je domein de status Verbonden heeft op de pagina Domeinen in je Shopify-beheercentrum. Het kan tot 48 uur duren voordat je domein is verbonden.

Je primaire domein wijzigen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Onlinewinkel > Domeinen.

2. Klik in de sectie Primair domein op Primair domein wijzigen.

3. Selecteer het domein dat je als je primaire domein wilt instellen.

4. Klik op Opslaan.

Nadat je je primaire domein hebt gewijzigd, wordt het primaire nieuwe domein weergegeven aan klanten die je onlinewinkel bezoeken.