Fout: SSL niet beschikbaar

Wanneer je je aangepaste domein toevoegt, wordt automatisch een nieuw SSL-certificaat aangemaakt. Dit proces duurt maximaal 48 uur. Gedurende die tijd zie je mogelijk een foutmelding die weergeeft dat SSL niet beschikbaar is in je Shopify-beheercentrum en zie je mogelijk een van de volgende beveiligingsfouten in je browser wanneer je je onlinewinkel bezoekt:

• Je verbinding is niet privé - Google Chrome
  • Je verbinding is niet beveiligd - Mozilla Firefox
  • Er is een probleem opgetreden bij het maken van een veilige verbinding met deze website - Microsoft Edge

Probeer de onderstaande stappen voor probleemoplossing als de fout na meer dan 48 uur nog steeds wordt weergegeven.

Problemen oplossen

Controleer of de recordinstellingen van je domein correct zijn geconfigureerd. De meest voorkomende problemen met domeinconfiguraties zijn:

Als je wijzigingen heeft aangebracht in de recordinstellingen van je domein zodat deze correct zijn geconfigureerd, kan het maximaal 48 uur duren voordat die wijzigingen van kracht worden. Als je na 48 uur nog steeds de beveiligingsfout ziet, neem contact op met Shopify-ondersteuning.