Fout: SSL niet beschikbaar

Wanneer u uw aangepaste domein toevoegt, wordt automatisch een nieuw SSL-certificaat aangemaakt. Dit proces duurt maximaal 48 uur. Gedurende die tijd ziet u mogelijk een foutmelding die weergeeft dat SSL niet beschikbaar is in uw Shopify-beheercentrum en ziet u mogelijk een van de volgende beveiligingsfouten in uw browser wanneer u uw online winkel bezoekt:

• Je verbinding is niet privé - Google Chrome
  • Uw verbinding is niet beveiligd - Mozilla Firefox
  • Er is een probleem opgetreden bij het maken van een veilige verbinding met deze website - Microsoft Edge

Als de fout na meer dan 48 uur nog steeds wordt weergegeven, probeert u de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Problemen oplossen

Controleer of de recordinstellingen van je domein correct zijn geconfigureerd. De meest voorkomende problemen met domeinconfiguraties zijn:

Als u wijzigingen heeft aangebracht in de recordinstellingen van je domein zodat deze correct zijn geconfigureerd, kan het maximaal 48 uur duren voordat die wijzigingen van kracht worden. Als u na 48 uur nog steeds de beveiligingsfout ziet, neemt u contact op met Shopify-ondersteuning.