Aan de slag met Oberlo

Om Oberlo te gebruiken met Shopify, moet u een Shopify-winkel hebben. Ga naar Shopify en klik op Aan de slag om u te registreren.

Als Shopify en dropshipping nieuw voor u zijn, is het een goed idee om te beginnen met het maken van een account op de Oberlo-website en het volgen van de stapsgewijze instructies voor het opzetten van uw winkel. Als u al een Shopify-winkel hebt en u bekend bent met dropshipping, installeert u Oberlo vanuit de Shopify App Store om meteen aan de slag te gaan.

Voordat u Oberlo gaat gebruiken, is het zinvol om de servicevoorwaarden van Oberlo door te nemen.

In this section

* Shopify instellen voor gebruik met Oberlo * Uw Oberlo-profiel instellen * Oberlo instellen * Oberlo-instellingen configureren * Chrome-extensie voor Oberlo * Uw Oberlo-abonnement beheren * Oberlo gebruiken als een afhandelingslocatie