Aan de slag met Oberlo

Om Oberlo te gebruiken met Shopify, moet je een Shopify-winkel hebben. Ga naar Shopify en klik op Aan de slag om je te registreren.

Als Shopify en dropshipping nieuw voor je zijn, is het een goed idee om te beginnen met het maken van een account op de Oberlo-website en het volgen van de stapsgewijze instructies voor het opzetten van je winkel. Installeer Oberlo vanuit de Shopify App Store om meteen aan de slag te gaan als je al een Shopify-winkel hebt en je bekend bent met dropshipping.

Voordat je Oberlo gaat gebruiken, is het zinvol om de servicevoorwaarden van Oberlo door te nemen.