Shopify instellen voor gebruik met Oberlo

Voordat u bestellingen gaat accepteren via Oberlo, moet u ervoor zorgen dat de instellingen van uw Shopify-winkel geschikt zijn voor uw bedrijf.

Instellingen voor afhandeling van bestellingen configureren

Stappen:

1. Ga naar Bestelling verwerken en selecteer onder Nadat een bestelling is betaald de optie De regelitems van de bestelling niet automatisch afhandelen. 3. Klik op Opslaan.

Nadat een bestelling door uw leverancier is afgehandeld, markeert Oberlo de bestelling als Afgehandeld in Shopify.

Instellingen voor betalingsautorisatie configureren

U kunt uw betalingen automatisch of handmatig vastleggen. Als u automatisch vastleggen inschakelt, worden uw bestellingen automatisch in Oberlo weergegeven. Als u handmatig vastleggen inschakelt, worden uw bestellingen pas in Oberlo weergegeven wanneer u de bestelling als Betaald markeert.

Stappen:

1. Selecteer in het gedeelte Betalingsautorisatie welke betalingsautorisatie u wilt gebruiken:

De optie voor automatisch vastleggen in het gedeelte Betalingsautorisatie