Shopify instellen voor gebruik met Oberlo

Voordat je bestellingen gaat accepteren via Oberlo, moet je ervoor zorgen dat de instellingen van je Shopify-winkel geschikt zijn voor je bedrijf.

Instellingen voor afhandeling van bestellingen configureren

Stappen:

1. Ga naar Bestelling verwerken en selecteer onder Nadat een bestelling is betaald de optie De regelitems van de bestelling niet automatisch afhandelen. 3. Klik op Opslaan.

Nadat een bestelling door je leverancier is afgehandeld, markeert Oberlo de bestelling als Afgehandeld in Shopify.

Instellingen voor betalingsautorisatie configureren

Je kunt je betalingen automatisch of handmatig vastleggen. Als je automatisch vastleggen inschakelt, worden je bestellingen automatisch in Oberlo weergegeven. Als je handmatig vastleggen inschakelt, worden je bestellingen pas in Oberlo weergegeven wanneer je de bestelling als Betaald markeert.

Stappen:

1. Selecteer in het gedeelte Betalingsautorisatie welke betalingsautorisatie je wilt gebruiken:

De optie voor automatisch vastleggen in het gedeelte Betalingsautorisatie