Je Oberlo-account instellen

In de instellingen van je Oberlo-account kun je je profielgegevens instellen, je wachtwoord voor je account op oberlo.com en de taal die in je Oberlo-dashboard binnen Shopify wordt gebruikt.

Je profielgegevens instellen

Om toegang te krijgen tot je accountinstellingen, klik op je accountnaam in je Oberlo-dashboard en klik vervolgens op Account.

In het gedeelte Profielgegevens kun je je naam en e-mailadres instellen. De naam die je invoert, is de naam die wordt gebruikt in het Oberlo-dashboard en in je oberlo.com-account. Het e-mailadres dat je invoert, is het e-mailadres dat je gebruikt om je aan te melden bij je account op oberlo.com. Als je je Oberlo-account aanmaakt door de Oberlo-app naar je Shopify-winkel te downloaden, gebruikt je profiel standaard de naam en het e-mailadres van de eigenaar van de Shopify-winkel.

Wachtwoord aanmaken of wijzigen

Nadat je een wachtwoord hebt ingesteld voor je Oberlo-account, kun je inloggen via oberlo.com met je account e-mail. Je kunt je wachtwoord aanmaken of wijzigen in je Oberlo-dashboard.

Stappen:

1. Ga naar het Oberlo-dashboard.
  2. Klik op je Oberlo-accountnaam en klik vervolgens op Account.
  3. In het gedeelte Wachtwoord kun je je wachtwoord maken of wijzigen.

Je taalvoorkeuren wijzigen

Je Oberlo-app kan in de volgende talen worden weergegeven:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Portugees (Brazilië)
  • Spaans

Je kunt de taal die je wilt gebruiken voor uw Oberlo-dashboard wijzigen door je taalvoorkeuren te wijzigen.

Stappen:

1. Ga naar het Oberlo-dashboard.
  2. Klik op je Oberlo-accountnaam en klik vervolgens op Account.
  3. Kies in de sectie Taal een taal in het vervolgkeuzemenu.