Uw Oberlo-profiel instellen

In uw Oberlo-profielinstellingen kunt u de naam, het e-mailadres en het wachtwoord voor uw account instellen op oberlo.com.

Je kunt ook de taal kiezen waarin uw Oberlo-dashboard in Shopify wordt weergegeven.

Profielinstellingen

Om toegang te krijgen tot je profielinstellingen, klikt u op je accountnaam in je Oberlo-dashboard en klikt u vervolgens op Profiel. In het gedeelte Profielinstellingenkunt u de volgende instellingen wijzigen:

• Je naam - Deze verschijnt als je naam in het Oberlo-dashboard en op je oberlo.com-account. Als je een Oberlo-account maakt door de Oberlo-app te downloaden, gebruikt je profiel de naam van de eigenaar van de Shopify-winkeleigenaar.
  • E-mail - Dit is het e-mailadres dat je gebruikt om je aan te melden bij je account op oberlo.com.
  • Wachtwoord - U kunt een wachtwoord aanmaken of toevoegen om in te loggen bij Oberlo via oberlo.com. Zie uw wachtwoord maken of wijzigen voor meer informatie.

Wachtwoord aanmaken of wijzigen

Nadat u een wachtwoord heeft ingesteld voor uw Oberlo-account, kunt u inloggen via oberlo.com met uw account e-mail. Je kunt je wachtwoord aanmaken of wijzigen in uw Oberlo-dashboard.

Stappen:

1. Klik vanuit je Oberlo dashboard op je Oberlo accountnaam en klik vervolgens op Profiel.
  2. Voer een wachtwoord met tenminste 7 tekens in het veld Wachtwoord in en voer vervolgens hetzelfde wachtwoord in het veld Wachtwoord bevestigen in.
  3. Als u al een oberlo.com wachtwoord heeft opgezet dan moet u het bestaande wachtwoord invoeren in het veld Oud wachtwoord.
  4. Klik op Save profile.

Update uw taalvoorkeuren

Je Oberlo-app kan in de volgende talen worden weergegeven:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Portugees (Brazilië)
  • Spaans

Je kunt de taal waarin u Oberlo wil laten weergeven aanpassen door uw taalvoorkeuren te wijzigen.

Stappen:

1. Ga naar het dashboard van Oberlo.
  2. Klik op je Oberlo-accountnaam en klik vervolgens op Profiel.
  3. Kies in het gedeelte Profieltaal een taal in het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op Profiel opslaan.