Oberlo instellen

Om Oberlo te gebruiken met Shopify, moet u een Shopify-winkel hebben. Ga naar Shopify en klik op Aan de slag om u te registreren. Als u een Shopify-winkel hebt, gaat u naar de Shopify App Store en zoekt en installeert u de Oberlo-toepassing.

Een andere manier om aan de slag te gaan, is door naar de website van Oberlo te gaan en u aan te melden bij Oberlo. Je kunt nu producten bekijken voordat je je aanmeldt voor een Shopify-winkel.

Nadat een Shopify-account en een Oberlo-account zijn gekoppeld, kunt je die koppeling niet ongedaan maken om je Shopify-account vervolgens met een ander Oberlo-account te verbinden. Als je een Shopify-account wilt koppelen aan een ander Oberlo-account, dan moet je een nieuw Shopify-account aanmaken.

Oberlo installeren vanuit de Shopify App Store

1. Zoek Oberlo in de Shopify App Store.

2. Klik op App toevoegen.

3. Oberlo vraagt toestemming om uw bestellingen, producten en andere gegevens te beheren. Klik op App installeren om Oberlo toestemming te geven voor alle functies.

Oberlo koppelen aan je Shopify-winkel

1. Ga naar de website van Oberlo.

2. Klik op Add Oberlo to Shopify om je aan te melden voor een Oberlo-account.

3. Klik in het dashboard van Oberlo op Connect a store.

4. Als u niet bent aangemeld bij Shopify, meldt u zich aan met de gegevens van uw winkel.

5. Oberlo vraagt toestemming om uw bestellingen, producten en andere gegevens te beheren. Klik op App installeren om Oberlo toestemming te geven voor alle functies.

Oberlo openen

1. Klik in de Shopify-beheerder op Apps.
  2. Klik op Oberlo.