Oberlo instellen

Om Oberlo te gebruiken met Shopify, moet je een Shopify-winkel hebben. Ga naar Shopify en klik op Aan de slag om je te registreren. Ga naar de Shopify App Store en zoek en installeer de Oberlo-toepassing als je een Shopify-winkel hebt.

Een andere manier om aan de slag te gaan, is door naar de website van Oberlo te gaan en je aan te melden bij Oberlo. Je kunt nu producten bekijken voordat je je aanmeldt voor een Shopify-winkel.

Nadat een Shopify-account en een Oberlo-account zijn gekoppeld, kun je die koppeling niet ongedaan maken om je Shopify-account vervolgens met een ander Oberlo-account te verbinden. Als je een Shopify-account wilt koppelen aan een ander Oberlo-account, dan moet je een nieuw Shopify-account aanmaken.

Oberlo installeren vanuit de Shopify App Store

1. Zoek Oberlo in de Shopify App Store.

2. Klik op App toevoegen.

3. Oberlo vraagt toestemming om je bestellingen, producten en andere gegevens te beheren. Klik op App installeren om Oberlo toestemming te geven voor alle functies.

Oberlo koppelen aan je Shopify-winkel

1. Ga naar de website van Oberlo.

2. Klik op Add Oberlo to Shopify om je aan te melden voor een Oberlo-account.

3. Klik in het dashboard van Oberlo op Connect a store.

4. Als je niet bent aangemeld bij Shopify, meld je je aan met de gegevens van je winkel.

5. Oberlo vraagt toestemming om je bestellingen, producten en andere gegevens te beheren. Klik op App installeren om Oberlo toestemming te geven voor alle functies.

Oberlo openen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Apps.
  2. Klik op Oberlo.