Uw Oberlo-abonnement beheren

U kunt Oberlo gratis gebruiken met het Starter-abonnement, maar u kunt ook een ander abonnement selecteren op de pagina Manage Subscription.

Uw abonnement op Oberlo verandert nooit automatisch. Stel dat u bijvoorbeeld deelneemt aan het Basic-abonnement en 550 producten heeft. U verwijdert 100 producten. Hoewel u zich nu onder de drempelwaarde bevindt, zit u nog steeds in het Basic-abonnement. Wijzig uw abonnementsniveau handmatig als u wilt overschakelen naar het Starter-abonnement.

Uw abonnement wijzigen

Alle abonnementswijzigingen die u aanbrengt, worden onmiddellijk toegepast.

Stappen:

1. Klik vanuit het dashboard van Oberlo op uw naam en klik vervolgens op Beheer abonnement.

2. Klik in het gedeelte Current Plan op Select Plan.

3. Klik op Select onder het gewenste abonnement. U wordt doorgestuurd naar uw Shopify-winkel.

4. Klik op Kosten goedkeuren om de abonnementswijziging te bevestigen of op Kosten afwijzen om te annuleren.

Oberlo verwijderen uit Shopify

Om de abonnementskosten van Oberlo stop te zetten, kunt u uw abonnement wijzigen in het Starter-abonnement. Om Oberlo uit uw winkel te verwijderen, kunt u het van de Apps-pagina in uw Shopify-winkel verwijderen.

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Apps.
    1. Klik op de prullenbak naast het Oberlo-pictogram. 3. Optioneel: selecteer de reden waarom u de app verwijdert uit het vervolgkeuzemenu. 4. Optioneel: geef eventuele problemen op die u met de app hebt ondervonden. 5. Klik op Installatie ongedaan maken.

Als u Oberlo op een later tijdstip opnieuw installeert, maakt hetzelfde Oberlo-account opnieuw verbinding met uw Shopify-account. Als u een nieuw of ander Oberlo-account wilt gebruiken, kunt u een ander Shopify-account aanmaken en Oberlo daarop instellen.