Je Oberlo-abonnement beheren

Je kunt Oberlo gratis gebruiken met het Starter-abonnement, maar u kunt ook een ander abonnement selecteren op de pagina Manage Subscription.

Je abonnement op Oberlo verandert nooit automatisch. Stel dat je bijvoorbeeld deelneemt aan het Basic-abonnement en 550 producten heeft. Je verwijdert 100 producten. Hoewel je zich nu onder de drempelwaarde bevindt, zit je nog steeds in het Basic-abonnement. Als je wilt overschakelen naar het Starter-abonnement, moet je je abonnementsniveau handmatig wijzigen.

Uw abonnement wijzigen

Alle abonnementswijzigingen die u aanbrengt, worden onmiddellijk toegepast.

Stappen:

1. Klik vanuit het dashboard van Oberlo op uw naam en klik vervolgens op Beheer abonnement.

2. Klik in het gedeelte Current Plan op Select Plan.

3. Klik op Select onder het gewenste abonnement. Je wordt doorgestuurd naar je Shopify-winkel.

4. Klik op Kosten goedkeuren om de abonnementswijziging te bevestigen of op Kosten afwijzen om te annuleren.

Oberlo verwijderen uit Shopify

Om de abonnementskosten van Oberlo stop te zetten, kunt u uw abonnement wijzigen in het Starter-abonnement. Om Oberlo uit uw winkel te verwijderen, kunt u het van de Apps-pagina in uw Shopify-winkel verwijderen.

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Apps.
    1. Klik op de prullenbak naast het Oberlo-pictogram. 3. Optioneel: selecteer de reden waarom u de app verwijdert uit het vervolgkeuzemenu. 4. Optioneel: geef eventuele problemen op die u met de app hebt ondervonden. 5. Klik op Installatie ongedaan maken.

Als je Oberlo op een later tijdstip opnieuw installeert, maakt hetzelfde Oberlo-account opnieuw verbinding met je Shopify-account. Als je een nieuw of ander Oberlo-account wilt gebruiken, kunt je een ander Shopify-account aanmaken en Oberlo daarop instellen.