Producten toevoegen en importeren

Als u hebt besloten welke producten u wilt verkopen, kunt u deze toevoegen aan uw Shopify-winkel. Je moet de producten eerst toevoegen aan uw importlijst in Oberlo en ze vervolgens importeren in uw winkel.

Je kunt producten aan uw importlijst toevoegen door te zoeken op het Oberlo-dashboard of door de Oberlo Chrome-extensie te gebruiken tijdens het browsen op aliexpress.com.

Voeg producten toe van de Oberlo-zoekopdracht

1. Open uw Oberlo-dashboard.
  2. Zoek met behulp van de zoekbalk naar producten die je aan je winkel wilt toevoegen.
  3. Wanneer u een product vindt dat u wilt toevoegen, plaatst u de cursor op het product en klikt u op Toevoegen aan importlijst.

Nadat u de producten heeft toegevoegd, moet u de productgegevens bewerken voordat u ze importeert in uw Shopify-winkel.

Producten toevoegen vanaf aliexpress.com

Voordat u producten aan uw winkel toevoegt terwijl u rondkijkt op aliexpress.com, is het belangrijk dat u aan de volgende criteria voldoet:

Stappen:

1. Ga in de Chrome-browser naar aliexpress.com op een computer.
  2. Navigeer naar een product dat u aan uw winkel wilt toevoegen.
  3. Klik op het Oberlo-pictogram in de rechterbenedenhoek om het product aan je importlijst in Oberlo toe te voegen:
    Gemarkeerde knop met Oberlo-logo

Nadat u de producten heeft toegevoegd en voordat u [ze naar uw Shopify-winkel importeert] ((# producten-importeren-naar-uw-shopify-winkel), [de productdetails bewerkt] ((/manual/dropshipping/oberlo/products-and-pricing/edit-product-details). Het wijzigen van uw productdetails, zoals productnaam en beschrijving, maakt ze uniek en aantrekkelijker voor uw klanten dan de standaarddetails van Oberlo.

Producten in je importlijst importeren naar je Shopify-winkel

Voordat u producten uit Oberlo importeert, bewerkt u de productgegevens om ze uniek te maken voor uw winkel en merk. Wanneer u klaar bent om producten in uw Shopify-winkel te importeren, kunt u dit doen vanaf de pagina Lijst importeren.

Stappen:

1. Ga vanuit het dashboard van Oberlo naar Lijst importeren.

2. Kies uit de volgende opties:

- Als u producten afzonderlijk wilt importeren, klikt u op Naar winkel importeren naast het product dat u wilt importeren. - Om producten in bulk te importeren, selecteert u meerdere producten en klikt u op Alles naar de winkel importeren:

Gemarkeerde knop Alles naar de winkel importeren

Uw geïmporteerde producten verschijnen op de pagina Producten in de Shopify-beheerder.

Productvarianten importeren naar uw Shopify-winkel

Als u niet alle varianten van een product in uw winkel wilt importeren, kunt u de afzonderlijke varianten die u wilt verkopen importeren. Sommige producten kunnen honderden varianten hebben en misschien wilt u maar een paar van die varianten in uw Shopify-winkel verkopen.

Je wilt bijvoorbeeld een hoesje voor een mobiele telefoon verkopen, maar deze heeft 40 varianten:

Telefoonhoesje met 40 varianten
Je verwijdert dan het vinkje bij de varianten die u niet wilt verkopen en de resterende varianten importeert u in je Shopify-winkel.

Stappen:

1. Ga vanuit het dashboard van Oberlo naar Lijst importeren.
  2. Klik naast het product dat u wilt importeren op het tabblad Varianten.
  3. Verwijder het vinkje bij de varianten die u niet wilt verkopen en klik op Naar winkel importeren.

Uw geïmporteerde producten worden weergegeven op de pagina Producten in uw Shopify-beheerder.