Varianten splitsen

Als een product meer dan één variant heeft, kunt je alle varianten in afzonderlijke producten opsplitsen. Als een product bijvoorbeeld drie kleurvarianten heeft, kunt je elke kleurvariant converteren naar een afzonderlijk product dat je in je winkel kunt verkopen.

Productvarianten opgesplitst in afzonderlijke producten

Stappen:

1. Voeg het op te splitsen product toe aan je importlijst.

2. Zoek in uw importlijst het product dat u wilt opsplitsen, en klik op Meer acties > Product opsplitsen.

3. Selecteer hoe u uw producten wilt opsplitsen. Als een product bijvoorbeeld zowel kleur- als groottevarianten heeft, selecteert u Kleur om het in afzonderlijke producten op te splitsen op basis van kleur.

1. Klik op Opsplitsen in producten:

Wanneer u een nieuw product maakt, worden ongebruikte varianten uitgeschakeld in plaats van verwijderd. Je kunt een specifieke variant op elk gewenst moment inschakelen nadat u het product hebt opgesplitst.

Bevestiging van gesplitste producten