Varianten splitsen

Als een product meer dan één variant heeft, kunt u alle varianten in afzonderlijke producten opsplitsen. Als een product bijvoorbeeld drie kleurvarianten heeft, kunt u elke kleurvariant converteren naar een afzonderlijk product dat u in uw winkel kunt verkopen.

Productvarianten opgesplitst in afzonderlijke producten

Stappen:

1. Voeg het op te splitsen product toe aan uw importlijst.

2. Zoek in uw importlijst het product dat u wilt opsplitsen, en klik op Meer acties > Product opsplitsen.

3. Selecteer hoe u uw producten wilt opsplitsen. Als een product bijvoorbeeld zowel kleur- als groottevarianten heeft, selecteert u Kleur om het in afzonderlijke producten op te splitsen op basis van kleur.

1. Klik op Opsplitsen in producten:

Wanneer u een nieuw product maakt, worden ongebruikte varianten uitgeschakeld in plaats van verwijderd. U kunt een specifieke variant op elk gewenst moment inschakelen nadat u het product hebt opgesplitst.

Bevestiging van gesplitste producten