Opdrachten voltooien

Wanneer de opdracht is voltooid, kunt u of de expert deze als voltooid markeren. De opdracht wordt dan als voltooid weergegeven op de pagina opdrachten van de experts Marketplace.

Opdrachten voltooien

Opdrachten als voltooid markeren

Als u opdrachten als voltooid markeert, helpt u en de expert bij het bijhouden van het geleverde werk. Het helpt ook om u te verbeteren bij de juiste experts als u een nieuwe opdracht maakt.

Stappen:

1. Klik in het menu experts Marketplace op opdrachten.
  2. Klik op de opdracht die u als voltooid wilt markeren.
  3. Klik op opdracht voltooien. U kunt ook gegevens invoeren over uw ervaring met de expert.
  4. Klik op Markeren als voltooid.

Als een expert een opdracht als voltooid markeert en u het er niet mee eens is dat de opdracht is voltooid, kunt u het verzoek afwijzen. U kunt contact opnemen met de expert om de opdracht verder te bespreken.

Beoordeling van experts achterlaten

Nadat u of de expert een opdracht als voltooid heeft gemarkeerd, kunt u een beoordeling achterlaten. Uw recensie wordt weergegeven in het profiel van de expert op de experts Marketplace. Wanneer u uw ervaring deelt, kunnen anderen de juiste expert inhuren op basis van de functie beoordelingen en recensies van de expert.

Wanneer u een beoordeling achterlaat, kunt u de communicatie en de kwaliteit van het werk van de expert beoordelen. U kunt ook Testimonials achterlaten en de kosten van de opdracht vermelden.

Richtlijnen voor recensies

De volgende aanbevolen procedures kunnen handig zijn bij het verlaten van recensies:

• Zorg voor eerlijke en constructieve feedback in uw recensie. Hierin moet u een beschrijving van uw opdracht opgeven en specifieke informatie over uw ervaring met de expert vermelden.
  • Als u een positieve beoordeling achterlaat, leg dan uit waarom uw ervaring geweldig was. Zo kunt u bijvoorbeeld een recensie achterlaten waarin staat: "deze expert is geweldig!" verklaart niet hoe de expert geweldig werkte.
  • Als u een negatieve recensie achterlaat, staat feiten in plaats van alleen maar gevoelens. Als een expert bijvoorbeeld niet voldoet aan uw tijdlijn voor de opdracht, vermeldt dan hoe de opdracht is vertraagd in plaats van te zeggen dat de ervaring "vreselijk" was.
  • Zorg ervoor dat uw recensie aangeeft hoe de volledige opdracht van begin tot eind is verlopen. U kunt bijvoorbeeld een korte opmerking toevoegen om uw beoordeling uit te leggen, zoals ' Ik heb deze deskundige één ster gegeven, omdat hun communicatie niet zo normaal was als ik graag had gezien. '
  • Kopieer niet andermans recensie. Het is niet handig voor anderen om dubbele recensies over experts te lezen.

Dezelfde expert inhuren voor een nieuwe opdracht

Als u nog een opdracht heeft en u wilt met dezelfde expert samenwerken, kunt u deze weer inhuren.

Stappen:

1. Selecteer Opdrachten in het menu Experts Marketplace.
  2. Klik op een opdracht die de expert heeft voltooid.
  3. Klik op opdracht maken.