Hulp inhuren

Experts Marketplace verbindt u met Shopify Experts die u kunt inhuren voor ingewikkelde of moeilijke taken met betrekking tot het opbouwen van uw bedrijf.

Er zijn twee manieren waarop u experts kunt inhuren binnen de experts Marketplace:

• Blader door diensten en neem rechtstreeks contact op met experts door een offerte aan te vragen.
  • Creëer een baan en krijg gematcht met experts. U kunt dan kiezen met wie u wilt samenwerken.

Als u een opdracht maakt of een offerte aanvraagt, bent u niet verplicht om een expert in te huren. U bepaalt of ze geschikt zijn voor de opdracht en of u met hen wilt samenwerken.

Een expert inhuren

Alvorens met een expert samen te werken, moet u voorbereid zijn op de beschrijving van de vereisten voor uw opdracht. U kunt de volgende aanbevolen procedures overwegen bij het inhuren van een expert:

• Maak kennis met alle zakelijke of technische voorwaarden met betrekking tot uw opdracht. Hiermee kunnen u en de expert het werk bespreken en begrijpen.
  • Doe een voorlopig onderzoek over het werk. Zo kunt u bijvoorbeeld voorbeelden vinden van andere bedrijven die iets doen dat lijkt op wat u wilt.
  • Definieer duidelijk uw budget, tijdlijn en de resultaten. Deel zoveel mogelijk detail zodat de expert u een nauwkeurig citaat kan geven.

Zoek experts door te surfen op Services

U kunt de experts Marketplace gebruiken om door tal van experts te bladeren die u kunnen helpen om aan uw behoeften te voldoen.

Stappen:

1. Selecteer of zoek een servicecategorie in het menu Experts Marketplace. Als je niet kunt vinden waarnaar u op zoek bent, klikt u op Deskundige begeleiding.
  2. Optioneel: filter experts op prijs, land/regio en taal.
  3. Klik op een expert om profiel informatie te bekijken.
  4. Wanneer u een expert vindt waaraan u contact wilt opnemen, selecteert u offerteaanvragen.
  5. Voer Opdrachtgegevens en voorkeuren in.

Experts die geïnteresseerd zijn in uw opdracht kunnen contact met u opnemen met meer informatie.

Maak een opdracht aan om experts te vinden

U kunt een opdracht maken om te worden gematcht met een expert die het meest geschikt is voor uw behoeften.

Stappen:

1. Selecteer in het menu experts Marketplace de optie Create a job.
  2. Selecteer een service.
  3. Voer gegevens in over uw opdracht en voorkeuren.
  4. Selecteer opdracht verzenden.

Nadat u een opdracht heeft gemaakt, wordt deze gematcht met experts. Experts die geïnteresseerd zijn in uw opdracht, kunnen contact met u opnemen met meer informatie.

Veelgestelde vragen

Wat als ik met andere experts wil worden gekoppeld?

U kunt door diensten bladeren om andere experts te vinden en een citaat van hen te vragen.

Wat gebeurt er als ik geen reactie krijg voor mijn job?

Er kunnen een paar redenen zijn:

• Uw budget verwachtingen kwamen niet overeen met de opdracht vereisten.
  • Sommige experts zijn mogelijk bezet of kunnen op dit moment niet werken aan uw opdracht.

Als u binnen enkele dagen geen reactie ontvangt, kunt u een andere opdracht maken en expert richtlijnen selecteren als de gevraagde service.