Hulp inhuren

Experts Marketplace verbindt je met Shopify Experts die je kunt inhuren voor ingewikkelde of moeilijke taken met betrekking tot het opbouwen van je bedrijf.

Er zijn twee manieren waarop je experts kunt inhuren binnen de experts Marketplace:

• Blader door diensten en neem rechtstreeks contact op met experts door een offerte aan te vragen.
  • Creëer een baan en word gematcht met experts. Je kunt dan kiezen met wie je wilt samenwerken.

Als je een opdracht maakt of een offerte aanvraagt, ben je niet verplicht om een expert in te huren. jij bepaalt of ze geschikt zijn voor de opdracht en of je met hen wilt samenwerken.

Een expert inhuren

Alvorens met een expert samen te werken, moet je voorbereid zijn op de beschrijving van de vereisten voor je opdracht. Je kunt de volgende best practices overwegen bij het inhuren van een expert:

• Maak kennis met alle zakelijke of technische voorwaarden met betrekking tot je opdracht. Hiermee kunnen jij en de expert het werk bespreken en begrijpen.
  • Doe een voorlopig onderzoek over het werk. Zo kun je bijvoorbeeld voorbeelden vinden van andere bedrijven die iets doen dat lijkt op wat je wilt.
  • Definieer duidelijk je budget, tijdlijn en de resultaten. Deel zoveel mogelijk detail zodat de expert je een nauwkeurig citaat kan geven.

Zoek experts door te surfen op Services

Je kunt de experts Marketplace gebruiken om door tal van experts te bladeren die je kunnen helpen om aan je behoeften te voldoen.

Stappen:

1. Selecteer of zoek een servicecategorie in het menu Experts Marketplace. Als je niet kunt vinden waarnaar je op zoek bent, klik op Deskundige begeleiding.
  2. Optioneel: filter experts op prijs, land/regio en taal.
  3. Klik op een expert om profiel informatie te bekijken.
  4. Wanneer je een expert vindt waaraan je contact wilt opnemen, selecteer offerteaanvragen.
  5. Voer Opdrachtgegevens en voorkeuren in.

Experts die geïnteresseerd zijn in je opdracht kunnen contact met je opnemen met meer informatie. Je kunt je opdracht ook sturen naar extra experts.

Maak een opdracht aan om experts te vinden

Je kunt een opdracht maken om te worden gematcht met een expert die het meest geschikt is voor je behoeften.

Stappen:

1. Selecteer in het menu experts Marketplace de optie Create a job.
  2. Selecteer een service.
  3. Voer gegevens in over je opdracht en voorkeuren.
  4. Selecteer opdracht verzenden.

Nadat je een opdracht hebt gemaakt, wordt deze gematcht met experts. Experts die geïnteresseerd zijn in je opdracht, kunnen contact met je opnemen met meer informatie.

Nodig extra experts uit voor een opdracht

Je kunt je opdracht naar meerdere experts sturen en vervolgens de expert inhuren die het beste aansluit op je behoeften. Je kunt je opdracht sturen naar maximaal tien experts.

1. Selecteer of zoek in het menu Experts Marketplace de servicecategorie van je bestaande opdracht.
  2. Selecteer een expert die je wilt uitnodigen voor je opdracht.
  3. Selecteer op de pagina met servicevermelding van de expert Een offerteaanvragen > Voor een bestaande opdracht.
  4. Selecteer de opdracht waarvoor je een offerte wilt aanvragen en klik vervolgens op Offerte aanvragen.

Als je opdracht als Vervallen is gemarkeerd, wordt deze niet weergegeven in de lijst bestaande opdrachten. Je moet je opdrachtgegevens opnieuw invoeren in het formulier Offerte aanvragen om contact op te nemen met een andere expert.

Veelgestelde vragen

Kan ik de expertprijzen in mijn lokale valuta bekijken?

Ja. Je kunt de weergavevaluta onderaan de pagina wijzigen. Je kunt experts filteren op prijs en startprijzen weergeven in je geselecteerde valuta. De voorstellen en facturen die je van experts ontvangt, zijn echter in USD. Er worden kosten in rekening gebracht voor services in USD.

Wat gebeurt er als ik geen reactie krijg voor mijn job?

Er kunnen een paar redenen zijn:

• Je budgetverwachtingen kwamen niet overeen met de opdrachtvereisten.
  • Sommige experts zijn mogelijk bezet of kunnen op dit moment niet werken aan je opdracht.

Als je binnen enkele dagen geen reactie ontvangt, kun je een andere opdracht maken en expert richtlijnen selecteren als de gevraagde service.