Inbox-meldingen

Wanneer een klant een gesprek start of een bestaand gesprek beantwoordt in je onlinewinkel of op een socialmedia-platform dat is geïntegreerd met Inbox, kun je van zijn of haar bericht worden op de hoogte gesteld via Bureaubladmeldingen, Mobiele meldingen, E-mailmeldingen en Ongelezen-badges.

Bureaubladmeldingen worden in je browser weergegeven om je te laten weten dat je een nieuw bericht hebt. Mobiele meldingen worden weergegeven op de mobiele apparaten waarop de mobiele Shopify Inbox-app is geïnstalleerd. E-mailmeldingen worden verzonden naar e-mailaccounts van Shopify-gebruikers die toegang hebben tot Shopify Inbox. Ongelezen-badges worden weergegeven in het Shopify-beheercentrum.

Schakel bureaublad-, mobiele en e-mailmeldingen in om realtime meldingen te ontvangen voor updates van gesprekken. Je Shopify-account heeft de vereiste machtigingen voor Shopify Inbox nodig om meldingen te kunnen ontvangen.

Bureaubladmeldingen

In Chrome en Firefox verschijnen bureaubladmeldingen voor nieuwe Inbox-berichten wanneer je browser open is en je bent ingelogd bij je Shopify-account. Nadat je bent ingelogd, open je Shopify Inbox minstens één keer om je berichten te bekijken. Nadat je bent ingelogd en de Shopify Inbox-app hebt geopend, kun je het browsertabblad sluiten en worden meldingen verzonden totdat je de browser sluit. Als je de browser sluit of uitlogt bij je Shopify-account, moet je misschien opnieuw inloggen bij Shopify Inbox om bureaubladmeldingen te ontvangen.

Als je een andere browser gebruikt, zoals Safari of Edge, dan zorg je ervoor dat je op Shopify Inbox bent ingelogd en houd je het browsertabblad open om bureaubladmeldingen te ontvangen.

Wanneer je winkel een bericht ontvangt, klinkt er een waarschuwing, wordt er een visuele indicator weergegeven op tabbladen waar Inbox is geopend en wordt er een desktopmelding weergegeven.

Desktopmeldingen inschakelen in Shopify Inbox

1. Als je bureaubladmeldingen op je computer wilt ontvangen, klik je op Toestaan wanneer in je browser wordt gevraagd of je bureaubladmeldingen van Shopify Inbox wilt toestaan. De prompt voor de browser wordt weergegeven wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij Shopify Inbox.

2. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Verkoopkanalen > Inbox.

3. Klik op Meldingen.

4. Klik op PushMeldingen (mobiel en desktop) voor elke trigger waarvoor je meldingen wilt ontvangen.

5. Controleer in de sectie Meldingstypen of je desktopapparaat wordt vermeld.

6. (Optioneel): klik op de knop Testmelding verzenden om een testmelding naar je apparaat te sturen.

Mobiele meldingen

Mobiele meldingen voor nieuwe Inbox-berichten verschijnen wanneer de mobiele Shopify Inbox-app is geïnstalleerd op je mobiele Android- of iPhone-apparaat . Log in bij de Shopify Inbox-app met je Shopify-account om meldingen te kunnen ontvangen. Als je ook de mobiele app van Shopify op je apparaat hebt geïnstalleerd, log je bij de andere app uit en krijg je geen meldingen meer.

Mobiele meldingen inschakelen

Stappen

1. Open de mobiele Shopify Inbox-app op je mobiele apparaat en tik op Je profielpictogram > Meldingen.
  2. Controleer of de optie Mobiel en desktop is ingeschakeld voor de triggers waar je meldingen voor wilt ontvangen.

3. Controleer of je mobiele apparaat wordt vermeld in de sectie Meldingstypen.

4. (Optioneel): klik op de knop Testmelding verzenden om een testmelding naar je apparaat te sturen.

E-mailmeldingen

E-mailmeldingen voor nieuwe Inbox-berichten worden verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Shopify-account.

Stappen

Ongelezen-badges

Ongelezen-badges verschijnen op twee plaatsen in het Shopify-beheercentrum:

• Op de Inbox Overzichtspagina
  • In de zijbalk van het Shopify-beheercentrum

Deze meldingen hebben geen bijbehorend geluid. Bekijk de berichten in Shopify Inbox om de meldingen te verwijderen.