Inbox-meldingen

Wanneer een klant een gesprek start in je onlinewinkel of een bestaand gesprek beantwoordt, kun je via desktopmeldingen en meldingsbadges op de hoogte worden gesteld van het bericht. Desktopmeldingen verschijnen in je browser om je op de hoogte te stellen van een nieuw bericht dat kan worden bekeken. Meldingsbadges worden weergegeven wanneer er ongelezen berichten zijn.

Zorg ervoor dat desktopmeldingen zijn ingeschakeld om realtime gespreksmeldingen te kunnen ontvangen. Er is geen actie vereist voor meldingsbadges.

Bureaubladmeldingen

Wanneer de Shopify Inbox-client is geopend en desktopmeldingen zijn ingeschakeld, krijg je een geluidsmelding en wordt er een visuele indicator weergegeven op het Inbox-browsertabblad wanneer er een nieuw bericht binnenkomt.

Desktopmeldingen inschakelen in Shopify Inbox

Als je desktopmeldingen op je computer wilt ontvangen, klik je op 'Toestaan' wanneer je door je browser wordt gevraagd of je desktopmeldingen vanuit Shopify Inbox toe wilt staan. De prompt voor de browser wordt weergegeven wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij Shopify Inbox. Als je de pop-up prompt mist of negeert kun je op elk moment de instellingen voor desktopmeldingen van Shopify Inbox aanpassen door op je naam te klikken in de Shopify Inbox en vervolgens op Meldingen te klikken. Volg de instructies voor het instellen van je browser om desktopmeldingen voor Shopify Inbox te ontvangen.

Prompt voor desktopmelding Shopify Inbox

Geef Shopify Inbox toestemming om desktopmeldingen weer te geven

Mobiele meldingen inschakelen

Nieuwe berichtmeldingen variëren afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. Meldingsinstellingen bevinden zich in de apparaatinstellingen en niet in de Shopify Inbox-app.

Stappen

Meldingsbadges

Nieuwe berichtbadges verschijnen op twee plaatsen in je Shopify-beheercentrum:

• Op de Inbox Overzichtspagina
  • In de zijbalk van het Shopify-beheercentrum

Nieuwe melding voor chatberichten in onlinewinkel voor Shopify-beheercentrum
Nieuwe melding voor chatberichten in onlinewinkel voor Shopify-beheercentrum

Deze meldingen hebben geen bijbehorend geluid. Bekijk de berichten in Shopify Inbox om de meldingen te verwijderen.

E-mailmeldingen

Als een desktopmelding niet wordt bezorgd wanneer een nieuw bericht wordt verzonden, ofwel omdat je bent afgemeld bij Shopify of omdat meldingen uitgeschakeld zijn, wordt er een melding verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Shopify Inbox-account.