Shopify Inbox

Shopify Inbox is een postvak waarmee je klanten vanuit je webshop en in de Shop-app met je kunnen chatten. Vanuit Shopify Inbox kun je reageren op klantberichten en productlinks, kortingscodes en afbeeldingen verzenden.

Je hebt vanaf nu toegang tot de Shopify Inbox op je desktop via inbox.shopify.com en via een mobiele iOS-app en een mobiele Android-app.

Wanneer klanten je berichten sturen, kun je vanaf je desktop of mobiele apparaat reageren en gesprekken tussen medewerkers beheren.