Opgeslagen antwoorden

Met Shopify Inbox kun je drie verschillende soorten opgeslagen antwoorden instellen om met je klanten te communiceren wanneer ze de chatfunctie van je onlinewinkel gebruiken:

• Geautomatiseerde berichten: aangepaste berichten die automatisch worden weergegeven of verzonden wanneer een klant een gesprek in je winkel begint. Je kunt verschillende berichten instellen voor gesprekken die zijn gestart tijdens je beschikbare uren en voor gesprekken buiten je beschikbare uren.
  • Snelle antwoorden: aangepaste snelkoppelingen voor veelgebruikte zinnen die in klantgesprekken worden gebruikt.
  • Directe antwoorden: aangepaste antwoorden op veelvoorkomende vragen die worden verzonden wanneer de klant op de bijbehorende onderwerpen klikt.

Je kunt de berichten aanpassen om begroetingen en vervolgberichten weer te geven, veelgestelde vragen te beantwoorden en je beschikbare openingstijden voor communicatie te kiezen.

Snelkoppeling naar opgeslagen antwoorden

Je hebt toegang tot je opgeslagen antwoorden vanuit je Inbox-dashboard in je Shopify-beheercentrum.

De klantervaringskaart vanuit het Inbox-dashboard met snelkoppelingen om je snelle antwoorden, veelgestelde vragen en geautomatiseerde berichten aan te maken of te beheren, en een knop om het uiterlijk van chat-opties aan te passen.

Als er geen opgeslagen antwoorden zijn voor je Inbox-account, staat er Aanmaken op de knop voor snelle antwoorden, directe antwoorden en geautomatiseerde berichten. Wanneer je minstens één opgeslagen antwoord hebt voor elk berichttype, staat er Beheren op de knop op het dashboard. Met beide knoppen ga je rechtstreeks naar de pagina met je opgeslagen antwoorden in het Shopify-beheercentrum.