Opgeslagen antwoorden

Met Shopify Inbox kun je drie verschillende soorten geautomatiseerde berichten instellen om met je klanten te communiceren wanneer ze onlinewinkel-chat gebruiken:

• Geautomatiseerde berichten: aangepaste berichten die automatisch worden weergegeven of verzonden wanneer een klant een gesprek in je winkel begint. Je kunt verschillende berichten instellen voor gesprekken die zijn gestart tijdens je beschikbare uren en voor gesprekken buiten je beschikbare uren.

• Snelle antwoorden: aangepaste snelkoppelingen voor veelgebruikte zinnen die in klantgesprekken worden gebruikt.

• Veelgestelde vragen: veelgestelde vragen waar klanten op kunnen klikken om op elk moment het aangepaste antwoord te bekijken.

Je kunt de berichten aanpassen om begroetingen en vervolgberichten weer te geven, veelgestelde vragen te beantwoorden en je beschikbare openingstijden voor communicatie te kiezen.

Snelkoppeling naar opgeslagen antwoorden

Je hebt toegang tot je opgeslagen antwoorden vanuit je Inbox-dashboard in je Shopify-beheercentrum.

De klantervaringskaart vanuit het Inbox-dashboard met snelkoppelingen om je snelle antwoorden, veelgestelde vragen en geautomatiseerde berichten te maken of te beheren, en een knop om het uiterlijk van chat-opties aan te passen.

Als er geen opgeslagen antwoorden bestaan voor je Inbox-account, dan geeft de knop Snelle antwoorden, Veelgestelde vragen en Geautomatiseerde berichten de knop Aanmaken aan. Zodra je minimaal één opgeslagen antwoord voor elk berichttype hebt gemaakt, wordt op de dashboardknop Beheren weergegeven. Met beide versies van de knop ga je rechtstreeks naar de pagina met opgeslagen antwoorden in je beheercentrum.