Snelle antwoorden

Je kunt aangepaste snelkoppelingen maken die een vaak herhalende zin of opmerking naar klanten verzenden.

Snelle antwoorden aanmaken

In Shopify Inbox voor desktop, iOS of Android kun je snelle antwoorden aanmaken voor berichten die je vaak naar klanten verzendt. Als klanten bijvoorbeeld vaak vragen of ze bestellingen kunnen retourneren of omruilen, kun je een snel antwoord aanmaken met een link naar het beleid van je winkel. Wanneer je een snel antwoord aanmaakt, geef je het een naam die je gebruikt als een sneltoets naar het snelle antwoord wanneer je een bericht naar een klant stuurt.

Stappen:

Een snel antwoord bewerken of verwijderen

Stappen:

Snelle antwoorden in gesprekken gebruiken

Je kunt op de volgende manieren snelle antwoorden in je gesprek gebruiken:

• Klik of tik op het bliksempictogram in het berichtvenster. Je snelle antwoorden worden in een lijst weergegeven. Klik op het antwoord dat je wilt gebruiken.
  • Voer in de mobiele Shopify Inbox-app de sneltoets in voor het snelle antwoord dat je wilt gebruiken.