Belangrijke informatie over de winkelwagenpagina weergeven

De winkelwagenpagina bevat een overzicht van alle producten die een klant aan de winkelwagen heeft toegevoegd, een subtotaal en een totale prijs voor de bestelling, en een knop Afrekenen waarmee klanten naar de beveiligde betaalpagina's van Shopify gaan. Wanneer er geen producten zijn toegevoegd, wordt op de lege winkelwagenpagina de link Blijf winkelen weergegeven. Hiermee kunnen klanten teruggaan om meer producten te bekijken. U kunt de instellingen bewerken en nieuwe functies toevoegen aan de winkelwagenpagina van uw winkel om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Verkopers die in Duitsland verkopen, geven vaak de volgende informatie weer op hun winkelwagenpagina:

• Belastinginformatie, zoals btw
  • Verzendinformatie

Belastinginformatie in de winkelwagenpagina opnemen

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen.

2. Selecteer onder Belastinginstellingen de optie Alle belastingen zijn in mijn prijzen inbegrepen.

De belastinginformatie wordt weergegeven onder subtotaal op de winkelwagenpagina:

Belastinginformatie op de winkelwagenpagina

Verzendinformatie op de winkelwagenpagina opnemen

Als u uw verzendingsbeleid aan uw Shopify-beheerder toevoegt, wordt automatisch een link naar uw verzendinformatie toegevoegd aan uw productpagina:

Verzendinformatie op de winkelwagenpagina