Belangrijke informatie op de betaalpagina weergeven

Op de betaalpagina voeren klanten hun verzend- en betaalgegevens in en ronden ze hun aankoop af. Verkopers die in Duitsland verkopen, tonen vaak links naar de volgende informatie op hun betaalpagina:

• Stempel of juridische informatie
  • Servicevoorwaarden en terugbetalingsbeleid
  • Belastinginformatie, zoals btw
  • Verzendingsbeleid

Een stempel of juridische informatie aan uw betaalpagina toevoegen

Verkopers die in Duitsland verkopen, voegen vaak een pagina met impressum of juridische informatie toe aan hun winkel, die informatie over hun bedrijf weergeeft, zoals de naam, het adres en contactgegevens.

U kunt ook een link naar deze inhoud aan uw betaalpagina toevoegen:

Link naar juridische informatie op betaalpagina

Stappen:

1. Klik in uw Shopify-beheerder op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen:
    Een bevestigingsstap vereisen
  4. Klik op Opslaan.
  5. Typ tekst in het vak Juridische informatie in het gedeelte Beleid.
  6. Klik op Opslaan.

Servicevoorwaarden en een bevestiging voor uw terugbetalingsbeleid aan uw betaalpagina toevoegen

U kunt een link naar uw servicevoorwaarden en terugbetalingsbeleid op uw betaalpagina zetten:

Link naar verkoopvoorwaarden en terugbetalingsbeleid bij afrekenen

Stappen:

1. Klik in uw Shopify-beheerder op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen:
    Een bevestigingsstap vereisen
  4. Klik op Opslaan.
  5. In het gedeelte Beleid voert u tekst in de tekstvakken Servicevoorwaarden en Terugbetalingsbeleid in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op het oogpictogram om een voorbeeld van uw online winkel te zien:
    Voorbeeld van online winkel
  8. Voeg een product toe aan de winkelwagen en ga naar de betaalpagina. Als u hier de servicevoorwaarden en het terugbetalingsbeleid ziet, bent u klaar. Als u de servicevoorwaarden en het terugbetalingsbeleid niet ziet, ga dan door naar de volgende stap.
  9. Klik op Online winkel.
  10. Klik naast de naam van uw huidige thema op Acties > Talen bewerken:

Knop Taalcodes bewerken

11. Klik op Afrekenen en systeem:

Afrekenen en systeem

12. Typ review notice in het zoekvak en druk op Enter.

13. Voer onder de kop Afrekenen en systeem/Betaling controleren in het tekstvak Review notice html de volgende tekst in:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_service} and %{refund_policy}

14. Klik op Opslaan.

15. Klik op Themataal wijzigen:

Klik op Themataal wijzigen

16. Selecteer Duits in het vervolgkeuzemenu Taal en klik op Opslaan.

17. Voer in het Duitse Review notice html-tekstvak de volgende tekst in:

Ich erkläre mich mit den %{terms_of_service} einverstanden und die %{refund_policy} habe ich zur Kenntnis genommen.

Duitse review notice html

18. Klik op Opslaan.

Belastinginformatie aan uw betaalpagina toevoegen

Belasting is standaard inbegrepen bij de kosten op het besteloverzicht op de betaalpagina. Als u het exacte belastingbedrag wilt weergeven, volg dan deze stappen:

1. Klik in uw Shopify-beheerder op Online winkel.
  2. Klik naast de naam van uw huidige thema op Acties > Talen bewerken:
    Knop Taalcodes bewerken
  3. Klik op Afrekenen en systeem:
    Afrekenen en systeem
  4. Typ Vat label html in het zoekvak en druk op Enter.
  5. Voer onder de kop Afrekenen en systeem/Besteloverzicht bij betaling in het tekstvak Vat label html de volgende tekst in: {{ amount }} tax included
  6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op Themataal wijzigen:
    Klik op Themataal wijzigen
  8. Selecteer Duits in het vervolgkeuzemenu Taal en klik op Opslaan.
  9. Voer in het Duitse Review notice html-tekstvak dezelfde tekst in het Duits in:

Een verzendingsbeleid aan uw betaalpagina toevoegen

Als u uw verzendingsbeleid aan uw Shopify-beheerder toevoegt, wordt automatisch een link naar uw verzendingsbeleid toegevoegd aan uw betaalpagina:

Link naar verzendingsbeleid op betaalpagina