Belangrijke informatie op de betaalpagina weergeven

Op de betaalpagina voeren klanten hun verzend- en betaalgegevens in en ronden ze hun aankoop af. Merchants die in Duitsland verkopen, tonen vaak links naar de volgende informatie op hun betaalpagina:

• Impressum of wettelijke kennisgeving
  • Servicevoorwaarden en terugbetalingsbeleid
  • Belastinginformatie, zoals btw
  • Verzendbeleid

Een impressum of wettelijke kennisgeving aan je betaalpagina toevoegen

Merchants die in Duitsland verkopen, voegen vaak een pagina met impressum of wettelijke kennisgeving toe aan hun winkel, die informatie over hun bedrijf weergeeft, zoals de naam, het adres en contactgegevens.

Je kunt ook een link naar deze content toevoegen op je betaalpagina in het voettekstgebied.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Typ tekst in het vak Wettelijke kennisgeving in het gedeelte Beleid.
  6. Klik op Opslaan.

Servicevoorwaarden en een bevestiging voor je terugbetalingsbeleid aan je betaalpagina toevoegen

Je kunt een link naar je servicevoorwaarden en terugbetalingsbeleid op je betaalpagina zetten.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. In het gedeelte Beleid voer je tekst in de tekstvakken Servicevoorwaarden en Terugbetalingsbeleid in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op het oogpictogram om een voorbeeld van je onlinewinkel te zien.
  8. Voeg een product toe aan de winkelwagen en ga naar de betaalpagina. Als je hier de servicevoorwaarden en het terugbetalingsbeleid ziet, ben je klaar. Als je de servicevoorwaarden en het terugbetalingsbeleid niet ziet, ga dan door naar de volgende stap.
  9. Klik op Online winkel.
  10. Klik naast de naam van je huidige thema op Acties > Talen bewerken.
  11. Klik op Afrekenen en systeem.
  12. Typ review notice in het zoekvak en druk op Enter.
  13. Voer onder de kop Afrekenen en systeem/Betaling controleren in het tekstvak Review notice html de volgende tekst in:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_service} and {{ refund_policy }}

14. Klik op Opslaan.

15. Klik op Themataal wijzigen.

16. Selecteer Duits in het vervolgkeuzemenu Taal en klik op Opslaan.

17. Voer in het Duitse Review notice html-tekstvak de volgende tekst in:

Ich erkläre mich mit den %{terms_of_service} einverstanden und die {{ refund_policy }} habe ich zur Kenntnis genommen.

18. Klik op Opslaan.

Belastinginformatie aan je betaalpagina toevoegen

Belasting is standaard inbegrepen bij de kosten op het besteloverzicht op de betaalpagina. Als je het exacte belastingbedrag wilt weergeven, volg dan deze stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Online winkel.
  2. Klik naast de naam van je huidige thema op Acties > Talen bewerken.
  3. Typ Vat label html in het zoekvak en druk op Enter.
    Afrekenen en systeem
  4. Voer onder de kop Afrekenen en systeem/Besteloverzicht bij betaling in het tekstvak Vat label html de volgende tekst in: {{ amount }} tax included
  5. Klik op Opslaan.
  6. Klik op Themataal wijzigen.
  7. Selecteer Duits in het vervolgkeuzemenu Taal en klik op Opslaan.
  8. Voer in het Duitse Review notice html-tekstvak dezelfde tekst in het Duits in:

Een verzendbeleid aan je betaalpagina toevoegen

Als je je verzendbeleid aan je Shopify-beheercentrum toevoegt, wordt automatisch een link naar je verzendbeleid toegevoegd aan je betaalpagina: