Belangrijke informatie op de productpagina weergeven

De gegevens die je voor een product invoert, hebben invloed op de manier waarop het product aan klanten wordt getoond, maak het gemakkelijker om producten te organiseren en help klanten om het product te vinden. Een productpagina toont een product en zijn verschillende varianten, en bevat productafbeeldingen, prijsinformatie en een productbeschrijving, evenals de knop Aan winkelwagen toevoegen.

Ondernemers die in Duitsland verkopen, geven vaak de volgende informatie weer op hun productpagina's:

• Verzendinformatie
  • Belastinginformatie, zoals btw
  • Levertijd

Verzendinformatie op de productpagina vermelden

Als je jouw verzendbeleid aan je Shopify-beheerder toevoegt, wordt automatisch een link naar je verzendkosten toegevoegd aan je productpagina:

Verzendinformatie op de productpagina

Belastinginformatie op de productpagina vermelden

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen.

2. Selecteer onder Belastinginstellingen de optie Alle belastingen zijn in mijn prijzen inbegrepen.

De belastinginformatie wordt weergegeven onder subtotaal op de productpagina:

Belastinginformatie op de productpagina

Levertijden in de productbeschrijving opnemen

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Producten > Alle producten.

2. Klik op de naam van het product dat je wil wijzigen.

3. Voeg de levertijd aan de beschrijving van het product toe. Je kunt bijvoorbeeld 'Levering binnen 1-2 werkdagen' toevoegen.

4. Klik op Opslaan.

Levertijd in de productbeschrijving