Belangrijke informatie op de productpagina weergeven

De gegevens die je voor een product invoert, hebben invloed op de manier waarop het product aan klanten wordt getoond, maak het gemakkelijker om producten te organiseren en help klanten om het product te vinden. Een productpagina toont een product en zijn verschillende varianten, en bevat productafbeeldingen, prijsinformatie en een productbeschrijving, evenals de knop Aan winkelwagen toevoegen.

Merchants die in Duitsland verkopen, geven vaak de volgende informatie weer op hun productpagina's:

• Verzendinformatie
  • Belastinginformatie, zoals btw
  • Levertijd

Verzendinformatie op de productpagina vermelden

Als je je verzendbeleid aan je Shopify-beheercentrum toevoegt, wordt automatisch een link naar je verzendkosten toegevoegd aan je productpagina.

Belastinginformatie op de productpagina vermelden

1. Klik in de Shopify-beheercentrum op Instellingen.

2. Selecteer onder Belastinginstellingen de optie Alle belastingen zijn in mijn prijzen inbegrepen.

De belastinginformatie wordt weergegeven onder de producttitel op de productpagina met de melding dat deze btw bevat.

Levertijden in de productbeschrijving opnemen

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Producten > Alle producten.

2. Klik op de naam van het product dat je wilt wijzigen.

3. Voeg de levertijd aan de beschrijving van het product toe. Je kunt bijvoorbeeld 'Levering binnen 1-2 werkdagen' toevoegen.