Overzicht van de Shopify-beheerder

Afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt, kunt u bepaalde dingen in je beheerder doen. Als je je vanuit een browser bij je Shopify-beheerder aanmeldt, kunt u alle aspecten van je winkel beheren. Als je je aanmeldt bij de Shopify-app op je telefoon, kunt u de recente activiteit voor je winkel bekijken, de catalogus van je winkel bijwerken en je bestellingen beheren.

De Shopify-beheerder

Wanneer je je aanmeldt bij je Shopify-beheerder, is het eerste dat u ziet de Home-pagina:

Shopify Home page
deze pagina toont informatie over dagelijkse taken, recente activiteit in je winkel en de volgende stappen die u kunt nemen om je bedrijf op te bouwen.

U kunt de verschillende secties van de Shopify-beheerder openen via de zijbalk. Secties van de Shopify-beheerder zijn onder meer:

Je kunt de zoekbalk gebruiken om producten, pagina's of andere informatie in uw Shopify-beheerder te vinden.

Als u accounts hebt in meer dan één Shopify-winkel, kunt u de vervolgkeuzelijst gebruiken om naar die winkels te gaan.

Shopify Home

De Home-pagina bevat belangrijke informatie over recente activiteit in je winkel, de volgende stappen die je moet nemen met je bestellingen en tips voor het opbouwen van je bedrijf.

Winkelactiviteit van vandaag

Shopify Home toont recente bezoekersactiviteit voor uw winkel. De activiteiten in uw winkel worden geregistreerd op basis van de lokale tijdzone van uw winkel:

• Bij De bestellingen van vandaag ziet u het totale aantal bestellingen dat op een bepaalde dag in je Shopify-winkel is geplaatst.

• Bij De bezoeken van vandaag ziet u het totale aantal bezoeken aan uw Shopify-winkel op een bepaalde dag. Je ziet deze kaart alleen als u een online winkel hebt.

• Bij Bezoekers op dit moment ziet u het aantal bezoekers dat in de afgelopen 5 minuten in uw winkel actief is geweest. Je ziet deze kaart alleen als u een online winkel hebt.

Meer gedetailleerde informatie over de bezoekers van je winkel vind u in de acquisitierapporten van je winkel.

Statistieken

In de sectie Statistieken van Home ziet je een verkoopsamenvatting voor je gehele bedrijf en de specifieke verkoop- en betrokkenheidsgegevens voor je actieve verkoopkanalen. Je kunt met behulp van de vervolgkeuzemenu's de verkoopgegevens voor je verschillende verkoopkanalen bekijken voor Vandaag, Gisteren, Deze week en Deze maand.

Als u de verkoop- en betrokkenheidsgegevens van uw winkel nader wilt bekijken, opent u het Overzichtsdashboard.

Activiteit-feed

De feed Activiteit in de sectie Statistieken van Home toont een overzicht van de activiteit in je account. Klik op Alle recente activiteit weergeven om een langere feed met recente activiteit in je account te bekijken.

Meldingen

Shopify Home toont meldingen over uw Shopify-bedrijf die zijn gebaseerd op uw accountstatus, groei en recente klantactiviteit.

Aan de hand van de meldingen kunt je zien welke volgende stappen je moet nemen, zoals het registreren van een betaling, het markeren van een bestelling als voltooid of het archiveren van een uitgevoerde bestelling.

Kaarten

Kaarten zijn blokken met informatie die regelmatig veranderen om u te helpen uw bedrijf efficiënt te runnen. Shopify Home geeft kaarten weer op basis van de recente activiteit in uw winkel en wat u in Shopify hebt gedaan. Je ontvangt onder andere:

• updates over nieuwe Shopify-functies
  • advies over hoe u het meeste uit Shopify kunt halen
  • te lezen informatie over het opbouwen van een succesvol bedrijf

Actiemenu

Je kunt feedback over Home-kaarten negeren en geven:

Acties op Home-kaarten

Klik op Negeren om een kaart te verbergen tot de informatie weer relevant wordt.

Klik op Feedback verzenden om feedback over een kaart te geven. Shopify gebruikt deze informatie om toekomstige Home-kaarten te verbeteren.

Het scherm Shopify Home

Het eerste scherm dat u ziet wanneer u zich aanmeldt bij de Shopify-app, is het Home-scherm:

Het Home-scherm van Shopify is een openingspagina die belangrijke informatie bevat over recente activiteit in je winkel, de volgende stappen die u moet nemen met je bestellingen en tips voor het opbouwen van je bedrijf.

Verkoopoverzicht

Bovenaan het Home-scherm ziet u een grafiek met de verkopen van vandaag. Je kunt de grafiek naar links vegen om te zien hoeveel bezoekers je online winkel vandaag heeft gehad. Gebruik de knoppen boven de grafiek om gegevens van gisteren, de afgelopen week of de afgelopen maand te bekijken.

Meldingen over volgende stappen

Het scherm Home bevat informatie over bestellingen die mogelijk uw aandacht nodig hebben:

Aan de hand van de meldingen kunt u zien welke volgende stappen u moet nemen, zoals het registreren van een betaling, het markeren van een bestelling als voltooid of het archiveren van een uitgevoerde bestelling.

Kaarten

Shopify Home-feed geeft kaarten weer op basis van de recente activiteit in je winkel en wat je in Shopify hebt gedaan:

Kaarten zijn blokken met informatie die regelmatig veranderen om je te helpen je bedrijf efficiënt te runnen. Je ontvangt:

• updates over nieuwe Shopify-functies
  • advies over hoe u het meeste uit Shopify kunt halen
  • te lezen informatie over het opbouwen van een succesvol bedrijf

Het scherm Shopify Home

Het eerste scherm dat u ziet wanneer u zich aanmeldt bij de Shopify-app, is het Home-scherm:

Het Home-scherm van Shopify is een openingspagina die belangrijke informatie bevat over recente activiteit in je winkel, de volgende stappen die u moet nemen met je bestellingen en tips voor het opbouwen van je bedrijf.

Verkoopoverzicht

Bovenaan het Home-scherm ziet u een grafiek met de verkopen van vandaag. Je kunt de grafiek naar links vegen om te zien hoeveel bezoekers je online winkel vandaag heeft gehad. Gebruik de knoppen boven de grafiek om gegevens van gisteren, de afgelopen week of de afgelopen maand te bekijken.

Meldingen over volgende stappen

Het Home-scherm bevat informatie over bestellingen die mogelijk uw aandacht nodig hebben:

Hierdoor kunt u duidelijk zien welke volgende stappen u moet nemen, zoals het registreren van een betaling, het markeren van een bestelling als voltooid of het archiveren van een uitgevoerde bestelling.

Kaarten

Shopify Home-feed geeft kaarten weer op basis van de recente activiteit in je winkel en wat je in Shopify hebt gedaan:

Kaarten zijn blokken met informatie die regelmatig veranderen om je te helpen je bedrijf efficiënt te runnen. Je ontvangt:

• updates over nieuwe Shopify-functies
  • advies over hoe u het meeste uit Shopify kunt halen
  • te lezen informatie over het opbouwen van een succesvol bedrijf