Voorraadaantallen wijzigen

Wanneer je meerdere locaties gebruikt, kun je de voorraadaantallen bijwerken via de pagina Voorraad of de pagina Product. Als je de voorraadaantallen voor een groot aantal producten op verschillende locaties moet bijwerken, kun je een CSV-bestand gebruiken.

Als de voorraadaantallen van een product worden gevolgd met voorraad-apps, worden de hoeveelheden alleen aan die app-locatie toegewezen. Je kunt de locaties waar producten aan toegewezen worden wijzigen.

Zodra je meerdere locaties hebt, wordt in het Shopify-beheercentrum een locatiefilter weergegeven op de pagina's en in secties waar het van toepassing is, zoals de pagina Bestellingen en de pagina Voorraad. Wanneer je een locatie in het filter selecteert, behoudt de pagina je selectie totdat je deze wijzigt. De geselecteerde locatie voor een pagina wordt opgeslagen in een browsercookie, dus deze wordt niet behouden tussen apparaten of browsers.