Voorraadaantallen per locatie wijzigen

Als u voorraadaantallen op een locatie moet bijwerken, kunt u dit op verschillende manieren doen op de pagina Voorraad.

Voorraadaantallen op een locatie wijzigen voor geselecteerde producten

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Producten > Voorraad.

2. Selecteer een locatie in het vervolgkeuzemenu met locaties:

Menu met locaties op de pagina Voorraad

3. Optioneel: Filter of zoek in de lijst met producten.

4. Doe het volgende voor elk product dat u wilt bijwerken:

1. Voer in de kolom Aantal bijwerken de gewijzigde aantallen in. U kunt een positief of negatief getal invoeren, of nul.
    2. Klik op Toevoegen of Instellen en klik vervolgens op Opslaan.

Voorraadaantallen evenveel wijzigen voor alle producten

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Producten > Voorraad.

2. Selecteer een locatie in het vervolgkeuzemenu met locaties:

Menu met locaties op de pagina Voorraad

3. Optioneel: Filter of zoek in de lijst met producten.

4. Selecteer de producten met behulp van de selectievakjes.

5. Klik op Acties > Aantal bijwerken.

6. Voer het gewijzigde aantal in. U kunt een positief of negatief getal invoeren, of nul.

7. Klik op Toevoegen of Instellen en klik vervolgens op Opslaan.

Voorraadaantallen wijzigen met behulp van de bulk-editor

Door de bulk-editor te gebruiken, kunt u voorraadaantallen voor meerdere locaties en producten tegelijk bijwerken.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Producten > Voorraad.

2. Optioneel: Filter of zoek in de lijst met producten.

3. Selecteer de producten met behulp van de selectievakjes.

4. Klik op Varianten bewerken. De bulk-editor wordt geopend.

5. Voeg locatievelden toe of verwijder deze, en voer de aantallen voor elk product op elke locatie in.