Voorraadaantallen per locatie wijzigen

Voor het bijwerken van voorraadaantallen op een locatie, kunt u dit op verschillende manieren doen op de pagina Voorraad.

Voorraadaantallen op een locatie wijzigen voor geselecteerde producten

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Producten > Voorraad.

2. Selecteer een locatie in het vervolgkeuzemenu met locaties:

Menu met locaties op de pagina Voorraad

3. Optioneel: Filter of zoek in de lijst met producten.

4. Doe het volgende voor elk product dat u wilt bijwerken:

1. Voer in de kolom Aantal bijwerken de gewijzigde aantallen in. U kunt een positief of negatief getal invoeren, of nul.
    2. Klik op Toevoegen of Instellen en klik vervolgens op Opslaan.

Voorraadaantallen evenveel wijzigen voor alle producten

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Producten > Voorraad.

2. Selecteer een locatie in het vervolgkeuzemenu met locaties:

Menu met locaties op de pagina Voorraad

3. Optioneel: Filter of zoek in de lijst met producten.

4. Selecteer de producten met behulp van de selectievakjes.

5. Klik op Acties > Aantal bijwerken.

6. Voer het gewijzigde aantal in. U kunt een positief of negatief getal invoeren, of nul.

7. Klik op Toevoegen of Instellen en klik vervolgens op Opslaan.

U kunt de voorraadaantallen op verschillende manieren bijwerken op de pagina Producten. Hieronder worden enkele van de benaderingen beschreven.

Ongeacht de aanpak die u gebruikt, is het belangrijk dat Shopify volgt de voorraad van dit product is geselecteerd in de lijst Voorraadbeleid, zodat u de voorraadaantallen kunt zien en wijzigen.

De voorraadaantallen voor één product wijzigen

De manier waarop u het aantal voor één product bijwerkt, is afhankelijk van of het product varianten heeft.

Product zonder varianten

Product met varianten

De voorraadaantallen wijzigen met behulp van de bulk-editor

Door de bulk-editor te gebruiken, kunt u voorraadaantallen voor meerdere productvarianten en locaties wijzigen. De bulk-editor is een pagina die rijen en kolommen met gegevens toont, vergelijkbaar met een spreadsheet.

Stappen:

1. Ga naar Producten.

2. Selecteer een product met varianten waarvan u de voorraadaantallen wilt bewerken.

3. Klik in het gedeelte Varianten op Varianten bewerken > Bulk-editor openen.

4. Wijzig de waarden in de rijen en kolommen door in een cel te klikken:

- Inventaris beheerd door - Selecteer of Shopify of een app de voorraad beheert. - Beschikbaar op - Pas voor elke locatie de voorraadaantallen aan. U kunt Stocked of Not stocked opgeven, afhankelijk van of Aantal volgen is ingeschakeld. - Aantal volgen - Indien ingeschakeld, kunt u de aantallen wijzigen. Indien uitgeschakeld, wordt de voorraad niet gevolgd en zijn de waarden alleen Stocked en Not stocked.