Voorraadaantallen per product wijzigen

U kunt de voorraadaantallen op verschillende manieren bijwerken op de pagina Producten. Hieronder worden enkele van de benaderingen beschreven.

Ongeacht de aanpak die u gebruikt, is het belangrijk dat Shopify volgt de inventaris van dit product is geselecteerd in de lijst Voorraadbeleid, zodat u de voorraadaantallen kunt zien en wijzigen.

De voorraadaantallen voor één product wijzigen

De manier waarop u het aantal voor één product bijwerkt, is afhankelijk van of het product varianten heeft.

Product zonder varianten

Product met varianten

De voorraadaantallen wijzigen met behulp van de bulkeditor

Door de bulkeditor te gebruiken, kunt u voorraadaantallen voor meerdere productvarianten en locaties wijzigen. De bulkeditor is een pagina die rijen en kolommen met gegevens toont, vergelijkbaar met een spreadsheet.

Stappen:

1. Ga naar Producten.

2. Selecteer een product met varianten waarvan u de voorraadaantallen wilt bewerken.

3. Klik in het gedeelte Varianten op Varianten bewerken > Bulk-editor openen.

4. Wijzig de waarden in de rijen en kolommen door in een cel te klikken:

- Inventaris beheerd door - Selecteer of Shopify of een app de voorraad beheert. - Beschikbaar op - Pas voor elke locatie de voorraadaantallen aan. U kunt Stocked of Not stocked opgeven, afhankelijk van of Aantal volgen is ingeschakeld. - Aantal volgen - Indien ingeschakeld, kunt u de aantallen wijzigen. Indien uitgeschakeld, wordt de voorraad niet gevolgd en zijn de waarden alleen Stocked en Not stocked.