Metavelden van product in bulk bewerken

Je kunt de bulk-editor gebruiken om tegelijkertijd wijzigingen aan te brengen in meerdere metavelden van het product. Je kunt metavelden niet in bulk bewerken voor collecties, klanten, bestellingen, pagina's, blogs of blogposts.

Als je de Microsoft Edge-webbrowser gebruikt om metavelden van het product in bulk te bewerken, kan dit fouten veroorzaken vanwege een beperkte URL-lengte. Overweeg andere webbrowsers te gebruiken, zoals Chrome, Firefox of Safari.

Metavelden voor producten in bulk bewerken

Je kunt producten selecteren die je in bulk wilt bewerken via de pagina Producten in je Shopify-beheercentrum.

De bulk-editor geeft de producten die je hebt geselecteerd en een aantal van hun eigenschappen in een tabel weer. Je kunt wijzigen welke producteigenschappen worden weergegeven in de tabel. Elke kolom in de tabel vertegenwoordigt een producteigenschap, zoals prijs, SKU en specifiek metaveld voor het product. Elke rij in de tabel vertegenwoordigt een geselecteerd product.

Nadat je de metavelden voor het product hebt geselecteerd die je wilt bewerken, kun je op de velden in de editor klikken om nieuwe gegevens in te voeren of bestaande gegevens te bewerken.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Producten.
  2. Gebruik de selectievakjes om elk product te selecteren dat je wilt bewerken.
  3. Klik op Producten bewerken.
  4. Klik op Kolommen.
  5. Selecteer in het gedeelte METAVELDEN de metavelden die je in bulk wilt bewerken.
  6. Klik en typ in een veld in de tabel om het metaveld voor dat product te bewerken.
  7. Klik op Opslaan. Als er fouten optreden, los je ze op en klik je vervolgens opnieuw op Opslaan.