Metavelden verwijderen

Als je geen metaveld meer wilt voor een deel van je winkel, kun je de metavelddefinitie en alle bijbehorende waarden verwijderen.

Een metavelddefinitie en alle bijbehorende waarden verwijderen

1. Vanuit je Shopify-beheercentrum ga je naar Instellingen > Metavelden.
  2. Selecteer in het gedeelte Metavelden beheren de categorie metaveld met de metavelddefinitie die je wilt verwijderen.
  3. Klik op de metavelddefinitie die je wilt verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen, en klik daarna nogmaals op Verwijderen om dit te bevestigen.