Standaard metavelddefinities toevoegen

Standaarddefinities worden automatisch voor je geconfigureerd en zijn ontworpen om overal in Shopify wereldwijd compatibel te zijn. Omdat standaard metavelddefinities voldoen aan standaarden die in alle Shopify-winkels worden gebruikt, worden ze ondersteund door apps, thema's en andere delen van je winkel. Enkele voorbeelden van standaarddefinities zijn productbeoordeling, datum en tijd en gerelateerde producten.

Gebruik waar mogelijk een standaarddefinitie voor je metavelden. Raadpleeg voor meer informatie de standaard metavelden van Shopify.

Voeg een standaarddefinitie toe

1. Vanuit je Shopify-beheercentrum, ga je naar Instellingen > Metavelden.
  2. Selecteer het deel van je winkel waaraan je een metaveld wilt toevoegen. Bijvoorbeeld Producten.
  3. Klik op Definitie toevoegen.
  4. Voer in het veld Naam een naam in voor je definitie en selecteer vervolgens de naam van een overeenkomende standaarddefinitie in de lijst.
  5. Controleer de details van de standaarddefinitie.
  6. Optioneel: als de standaarddefinitie niet overeenkomt met je metaveld, klik je op Wijzigen en selecteer je een andere definitie.
  7. Optioneel: Klik op Definitie gepind als je het metaveld wilt verbergen uit de bijbehorende pagina's in je Shopify-beheercentrum.
  8. Klik op Opslaan.

De volgende stappen nadat je de metaveld-definities hebt toegevoegd

Nadat je definities toegevoegd hebt aan je metavelden, kan je de volgende stappen nemen: