Standaard metavelddefinities toevoegen

Standaarddefinities worden automatisch voor je geconfigureerd en zijn ontworpen om overal in Shopify wereldwijd compatibel te zijn. Omdat standaard metavelddefinities voldoen aan standaarden die in alle Shopify-winkels worden gebruikt, worden ze ondersteund door apps, thema's en andere delen van je winkel. Enkele voorbeelden van standaarddefinities zijn productbeoordeling, datum en tijd en gerelateerde producten.

Gebruik waar mogelijk een standaarddefinitie voor je metavelden. Raadpleeg voor meer informatie de standaard metavelden van Shopify.

Voeg een standaarddefinitie toe

1. Vanuit je Shopify-beheercentrum, ga je naar Instellingen > Metavelden.
  2. In de sectie Beheer metavelden selecteer je het type metaveld dat je wil toevoegen. Bijvoorbeeld Product-metaveld.
  3. Klik op Voeg metavelddefinitie toe.
  4. Voer in het veld Naam een naam in voor je definitie en selecteer een van de volgende opties: - Als je een standaarddefinitie wilt selecteren, klik je op de naam van een voorgestelde standaarddefinitie die overeenkomt met de naam die je hebt ingevoerd.

• Optioneel: om meer opties voor standaarddefinities weer te geven, selecteer je Ontdek meer definities.
  5. Controleer de details van de standaarddefinitie.

6. Optioneel: als de standaarddefinitie niet overeenkomt met je metaveld, klik je op Wijzigen en selecteer je een andere definitie.

7. Optioneel: In het veld Beschrijving kan je een beschrijving toevoegen voor je metaveld.

8. Klik op Opslaan.

Volgende stappen

Nadat je definities toegevoegd hebt aan je metavelden, kan je de volgende stappen nemen: