Het nieuwe Amazon-verkoopkanaal instellen

Wanneer je in het Amazon-verkoopkanaal begint met onboarding, zie je een controlelijst voor de onboarding. Als de controlelijst niet wordt weergegeven, dien je je Amazon-account te verbinden met Shopify en je valuta in te stellen.

Stappen

1. Controleer of je productvermeldingen op Amazon hebt:
  2. Selecteer Amazon-vermeldingen aanmaken als je vermeldingen dient aan te maken.
  3. Selecteer Ik heb Amazon-vermeldingen als je geen vermeldingen dient aan te maken.

4. Selecteer de SKU-optie die het meest geschikt is voor de producten in je Shopify-winkel.

5. Klik op Voorraadinstellingen openen en selecteer vervolgens je voorkeuren voor voorraadbeheer.

6. Klik op Opslaan.

7. Klik op Instellingen voor automatisch koppelen openen en selecteer vervolgens je voorkeuren voor automatisch koppelen.

8. Klik op Opslaan.

Nadat je de installatie hebt voltooid, worden je producten gesynchroniseerd op basis van je instellingen. Het kan tot een uur duren voordat deze eerste synchronisatie is voltooid.