Een knop Stuur ons een bericht toevoegen aan je onlinewinkel

Als je het Messenger-kanaal gebruikt, kun je een knop Stuur ons een bericht aan je online winkel toevoegen, zodat je klanten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen via Facebook Messenger:

Klanten kunnen op de knop klikken om je een bericht te sturen met Facebook Messenger.

De knop Stuur ons een bericht inschakelen

Wanneer je de knop Stuur ons een bericht inschakelt, wordt de knop op elke pagina van je online winkel weergegeven, met uitzondering van de betaalpagina.

Stappen:

1. Klik in de sectie Knop Stuur ons een bericht op Inschakelen.

De knop Stuur ons een bericht aanpassen

Nadat je de knop Stuur ons een bericht hebt ingeschakeld, kun je het ontwerp, de positie en de grootte ervan wijzigen via de pagina Aanpassingen.

Stappen:

1. Gebruik op de pagina Aanpassingen de vervolgkeuzelijsten in de sectie Knop Stuur ons een bericht om het ontwerp, de positie en de grootte van de knop Stuur ons een bericht in je online winkel te selecteren.

2. Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht, klik op Opslaan.

Je kunt zien hoe je selecties er in je online winkel uitzien door op Bekijken in je winkel te klikken. Je kunt deze instellingen op elk gewenst moment nogmaals wijzigen.

De knop Stuur ons een bericht uitschakelen

Als je de knop Stuur ons een bericht niet in je onlinewinkel wilt weergeven, kun je deze uitschakelen via de pagina Aanpassingen.

Stappen:

1. Klik op de pagina Aanpassingen in de sectie Knop Stuur ons een bericht op Uitschakelen.

Je kunt de knop Stuur ons een bericht op elk gewenst moment inschakelen.