Facebook Messenger instellen

Nadat je hebt bevestigd dat je winkel in aanmerking komt voor het Messenger-kanaal, kun je het toevoegen aan Shopify.

Het Messenger-verkoopkanaal toevoegen

Stappen:

1. Nadat je de servicevoorwaarden hebt doorgenomen, klik op Account koppelen en volg de aanwijzingen om Shopify toestemming te geven je openbare profiel te bekijken, je pagina's te beheren en berichten te verzenden vanaf door jou beheerde pagina's.

2. Selecteer in de sectie Facebook-pagina de Facebook-pagina die je aan het Messenger-kanaal wilt koppelen, en klik vervolgens op Pagina koppelen.

Het Messenger-verkoopkanaal verwijderen

Wanneer je het Messenger-kanaal verwijdert, wordt de widget die klanten op je betaalpagina zien ook verwijderd. Klanten ontvangen geen updates meer van je.

Stappen:

1. Klik op het prullenbakpictogram naast Messenger.