Facebook Messenger instellen

Nadat je hebt bevestigd dat je winkel in aanmerking komt voor het Messenger-kanaal, kun je het toevoegen aan Shopify.

Het Messenger-verkoopkanaal toevoegen

Stappen:

1. Nadat je de servicevoorwaarden heeft doorgenomen, klik op Account koppelen en volgt u de aanwijzingen om Shopify toestemming te geven je openbare profiel te bekijken, je pagina's te beheren en berichten te verzenden vanaf door u beheerde pagina's.

2. Selecteer in de sectie Facebook-pagina de Facebook-pagina die je aan het Messenger-kanaal wilt koppelen, en klik vervolgens op Pagina koppelen:

Het Messenger-verkoopkanaal verwijderen

Wanneer je het Messenger-kanaal verwijdert, wordt de widget die klanten op je betaalpagina zien ook verwijderd. Klanten ontvangen geen updates meer van je.

Stappen:

1. Klik op het prullenbakpictogram naast Messenger.