Bestellingen verwerken via Facebook

De bestellingen die klanten vanaf je Facebook-pagina maken, zijn onderhevig aan het gepubliceerde beleid van je bedrijf, omdat betalingen voor deze bestellingen worden verwerkt door de Shopify-kassa.

Facebook-bestellingen identificeren

Bestellingen die op Facebook worden geplaatst en zijn gesynchroniseerd met Shopify met behulp van Facebook Shop, worden weergegeven op de pagina Bestellingen in Shopify. Bestellingen verschijnen ongeveer een uur nadat ze zijn geplaatst. Je kunt je bestellingen filteren om alleen bestellingen weer te geven die via Facebook zijn geplaatst.

Stappen:

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
    1. Klik op Meer filters > Verkoopkanaal. 3. Selecteer Facebook-winkel. 4. Klik op Gereed. 5. Klik op de pagina Bestellingen op het bestelnummer van de bestelling die je wilt weergeven.