Instagram Shopping

Je kunt je producten verkopen op Instagram met behulp van de Instagram Shopping-functie in het Facebook-kanaal. Instagram Shopping maakt een winkel aan in je Instagram-profiel en stelt je in staat om je producten te taggen in berichten en verhalen. Klanten kunnen Shop bekijken in je Instagram-profiel selecteren om al je producten in Instagram te bekijken. Klanten kunnen ook op berichten klikken om een getagd product te bekijken en selecteer vervolgens Op website bekijken om een aankoop te doen in je onlinewinkel.

Als een klant op een product in Instagram klikt om het te bekijken en een aankoop te doen, wordt de bestelling aangeduid als doorverwezen door Instagram.

Om de Instagram Shopping-functie te gebruiken, moet je je bevinden in een land of regio die wordt ondersteund door Instagram en je producten moeten voldoen aan de productvereisten voor verkopen op het Facebook-kanaal.