Inschrijven bij Handshake

Handshake is een groothandelsmarketplace die momenteel alleen beschikbaar is voor bedrijven in de Verenigde Staten. Om te verkopen op de Handshake Marketplace, moet je het Handshake-verkoopkanaal in je Shopify-beheercentrum installeren en voldoen aan de vereisten van het Handshake-team. Er zijn momenteel geen kosten verbonden aan het aanbieden van je bedrijf en producten op de Handshake Marketplace.

Vereisten om op Handshake te verkopen

Je bedrijf moet aan de volgende vereisten voldoen om te kunnen verkopen op de Handshake-marketplace:

Handshake toepassen en installeren

Om je aan te melden voor verkoop op de Handshake Marketplace, moet je het Handshake-verkoopkanaal installeren in je Shopify-beheercentrum.

Om het Handshake-verkoopkanaal in je Shopify-beheercentrum te installeren, moet je aan de volgende vereisten voldoen:

• Je winkeladres moet zich in de Verenigde Staten vinden.
  • Je winkelvaluta moet USD zijn.
  • Je winkel moet een directe betalingsgateway hebben ingeschakeld.
  • Je winkel moet minstens $ 1.000 USD aan omzet hebben gemaakt.
  • Je winkel moet minstens één gepubliceerd product hebben.
  • Je winkel moet een verzendtarief hebben met een verzendzone van de Verenigde Staten.

Stappen

1. Ga naar de pagina Handshake voor leveranciers in de Shopify App Store.
  2. Klik op App toevoegen en vervolgens op Verkoopkanaal toevoegen.
  3. Vink Door me aan te melden voor Handshake,bevestig ik dat ik geen reseller ben en dat ik akkoord ga met het privacybeleid van Shopify en de Servicevoorwaarden van Handshake. Klik vervolgens op Doorgaan om de algemene voorwaarden te accepteren.

Nadat je het Handshake-verkoopkanaal hebt toevoegen aan je Shopify-beheercentrum, beoordeelt het Handshake-team binnen 10-14 werkdagen je bedrijf. Nadat je bedrijf is beoordeeld, e-mailt het Handshake-team je of je bedrijf al dan niet in aanmerking komt om te verkopen op de Handshake-marketplace. Als je bedrijf in aanmerking komt, kun je je Handshake-leveranciersprofiel instellen.

Als je binnen 14 werkdagen geen e-mail of een melding op het Handshake-verkoopkanaal ontvangt over je geschiktheid van je bedrijf, controleer dan de map Spam in je e-mail inbox en neem contact op met het Handshake-team via help@handshake.com. Als je je opnieuw wilt aanmelden om te verkopen op Handshake, moet je het Handshake-verkoopkanaal opnieuw installeren in je Shopify-beheercentrum.