Je groothandel promoten bij je retailklanten

Nadat je je Handshake-leveranciersprofiel hebt ingesteld, kun je je Handshake-leveranciersprofiel en groothandelsproducten promoten bij de detailhandel.

Als je het verkoopkanaal Onlinewinkel gebruikt, kun je een bestelwidget of -knop toevoegen die je klanten van je onlinewinkel naar je leveranciersprofiel leidt op de Handshake marktplaats. Je kunt bijvoorbeeld een nieuwe pagina maken, zoals een speciale groothandelspagina om deze content weer te geven of deze toe te voegen aan je bestaande pagina in je onlinewinkel.

Je kunt ook de templates voor social media van het Handshake-merk gebruiken om je producten te promoten op social media of in je marketingcampagnes.

Bestelwidget en -knop

Bekijk de volgende tabel voor meer informatie over de bestelwidget en -knop van Handshake:

Overzicht van widgets en knoppen Handshake-bestelling
Bestelwidget Bestelknop
Beschrijving Het is een dynamisch onderdeel dat een afbeelding met het Handshake-logo weergeeft met de knop Shop Wholesale. Deze knop leidt klanten naar je leveranciersprofiel op de Handshake-marktplaats. Het is een knop Shop Wholesale die klanten naar je leveranciersprofiel leidt op de Handshake-marktplaats.
Installatie Je kunt de widget aan de pagina van je onlinewinkel toevoegen zonder dat je code hoeft te bewerken. Als je de widget aan iets anders dan een pagina wilt toevoegen, dien je de code van je winkel handmatig te bewerken. Je kunt de knop overal in je onlinewinkel toevoegen, maar je moet de code van je winkel handmatig bewerken.
Voordelen Retailers die hun eerste bestellingen plaatsen met behulp van je widget of knop voor bestellingen, ontvangen gratis verzending en een korting van 50 USD wanneer ze 200 USD of meer uitgeven.
Vergoeding Nadat je de bestelling hebt afgehandeld en je Shopify Payments gebruikt, vergoedt Handshake je de korting van 50 USD en tot 75 USD van de verzendkosten.

Als je de widget of knop voor het bestellen wilt aanpassen, dien je de code te bewerken. Als je niet vertrouwd bent met programmeren, kun je overwegen om een Shopify Expert in te huren. Meer informatie over het inhuren van Shopify Experts.

Maak een speciale groothandelspagina in je onlinewinkel

Het maken van een groothandelspagina in je onlinewinkel kan een goede manier zijn om klanten naar je leveranciersprofiel op de Handshake-marktplaats te leiden. Je kunt je groothandelsproducten ook promoten door een actieknop te maken met behulp van de bestelknop of -widget en de nieuwe groothandelspagina toe te voegen aan een van de menu's van je winkel.

Stap 1: Maak de pagina

Als je een speciale groothandelspagina aan je winkel wilt toevoegen, kun je een nieuwe pagina aanmaken of een bestaande pagina bewerken. Gebruik het veld Content van de pagina om aanvullende informatie over je groothandel toe te voegen die niet is opgenomen in de bestelwidget of -knop.

Stap 2: Voeg de bestelwidget of -knop toe aan je pagina

Als je je klanten naar je Handshake-leveranciersprofiel wilt leiden en nieuwe klanten een korting van 50 USD en gratis verzending wilt geven, voeg dan de bestelwidget toe.

Voeg de bestelknop toe als je een knop wilt toevoegen die mensen zonder korting of gratis verzending naar je Handshake-winkel leidt.

Stap 3: De pagina toevoegen aan de navigatie van je winkel

Als je wilt dat klanten je groothandelspagina zien in een van de menu's van je winkel, zoals het hoofdmenu of voettekstmenu, kun je de pagina toevoegen aan de navigatie van je winkel.

Voeg de bestelwidget toe aan je onlinewinkel

Je kunt de bestelwidget toevoegen aan een pagina in je onlinewinkel, zoals een speciale groothandelspagina, vanuit je Handshake-verkoopkanaal. Je kunt de widget op één pagina tegelijk weergeven.

Als je de bestelwidget aan een product- of collectiepagina wilt toevoegen, moet je de code van de widget handmatig kopiëren en plakken naar je onlinewinkel.

Voeg de bestelwidget toe aan een pagina

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Handshake.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Groei.

5. Klik in het gedeelte Bestelwidget op Widget toevoegen.

6. Selecteer in het gedeelte Widget-locatie de pagina van je winkel waar je de bestelwidget wilt weergeven.

7. Klik in de sectie Widget-positie op de knop Slepen naar positie en sleep deze vervolgens ergens binnen je pagina.

8. Klik op Opslaan.

Voeg de bestelwidget toe aan een product- of collectiepagina

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Handshake.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Groei.

5. Klik in het gedeelte Bestelwidget op Code kopiëren.

6. Navigeer naar het product of de collectie waar je de widget wilt toevoegen:

• Als je een product wilt kiezen, klik je op Producten en vervolgens op het product.
    • Als je een collectie wilt kiezen, klik je op Producten > Collecties en vervolgens op de collectie.
  7. Klik in het gedeelte Beschrijving op de knop <> om de HTML weer te geven.

8. Plak de code waar je de knop wilt weergeven en klik vervolgens op Opslaan.

Voeg de bestelknop toe aan je onlinewinkel

Je kunt de bestelknop toevoegen aan een pagina, product- of collectiepagina. Je moet de code van de knop handmatig kopiëren en plakken naar je onlinewinkel. Je kunt de bestelknop op meerdere pagina's tegelijk plaatsen.

Stappen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Handshake.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Groei.

5. Klik in het gedeelte Bestelknop op Code kopiëren.

6. Navigeer naar de pagina, het product of de collectie waar je de knop wilt toevoegen:

• Als je een product wilt kiezen, klik je op Producten en vervolgens op het product.
    • Als je een collectie wilt kiezen, klik je op Producten > Collecties en vervolgens op de collectie.
    • Als je een pagina wilt kiezen, klik je op Onlinewinkel > Pagina's, en vervolgens op de pagina.
  7. Klik <> om HTML weer te geven.

8. Plak de code waar je de knop wilt weergeven en klik vervolgens op Opslaan.

Download het template voor social media

Je kunt social mediatemplates van het Handshake-merk downloaden, die je kunt bewerken en gebruiken in marketingcampagnes op je social media-accounts. De templates voor social media zijn downloadbare PNG-bestanden die je kunt bewerken met behulp van beeldbewerkingssoftware van derden.

Stappen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Handshake.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Groei.

5. Klik in het gedeelte Templates voor social media op Downloaden die je naar een gedeelde Google Drive brengt.

6. Kies de templateindeling en ga naar de bijbehorende map. Als je bijvoorbeeld de template in een Instagram- of Facebook-verhaal wilt gebruiken, ga je naar de map voor de IG/FB-verhaalindeling.

7. Klik met de rechtermuisknop op een template die je wilt downloaden en klik op Downloaden.

8. Bewerk de template op je computer met behulp van externe software voor het bewerken van afbeeldingen en upload deze vervolgens naar je social media-accounts.