Marketing op Handshake

Nadat je je profiel hebt ingesteld en gepubliceerd op Handshake, kun je je groothandelscollecties aan retailers promoten.

Je kunt een knop Groothandel winkelen toevoegen aan elke pagina van je onlinewinkel om detailhandelaren op de hoogte te stellen van je groothandel-producten. Lees meer over ondersteuning voor thema's of neem contact op met Shopify-ondersteuning als je vragen hebt over het toevoegen van de knop Groothandel winkelen.

Je kunt ook Marketing en promoties raadplegen voor andere manieren om je groothandel-producten op Handshake te zetten.

De knop Groothandel winkelen aan een pagina toevoegen

Voeg de knop Groothandel winkelen toe aan een pagina in je winkel, zoals je pagina over ons of een speciale groothandelspagina.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik op Code kopiëren.
  3. Ga naar Onlinewinkel > Pagina's.
  4. Klik op de pagina waarop je de knop wilt toevoegen en klik vervolgens op < > om de HTML weer te geven.
  5. Plak de code waar je de knop wilt weergeven en klik vervolgens op Opslaan.

Klik op Pagina bekijken om de knop Groothandel winkelen live op je pagina te bekijken.

De knop Groothandel winkelen toevoegen aan een product of collectie

Als je retailers wilt informeren over groothandelsopties voor een specifiek product, of je groothandelsopties in een collectie wilt weergeven, voeg je de knop Groothandel winkelen toe aan een product- of collectiepagina.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik op Code kopiëren.
  3. Klik op Producten > Alle producten of Producten > Collecties.
  4. Klik op het product of de collectie waaraan je de knop wilt toevoegen en klik vervolgens op < > om de HTML weer te geven.
  5. Plak de code waar je de knop wilt weergeven en klik vervolgens op Opslaan.

Klik op Weergeven of Voorbeeld om de knop Groothandel winkelen live te bekijken op je product- of collectiepagina.

De knop Groothandel winkelen toevoegen aan de homepage van je winkel

Als je wilt dat al je bezoekers van je winkel op de hoogte zijn van je groothandel-producten, voeg je de knop Groothandel winkelen toe aan de homepage van je winkel.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik op Code kopiëren.
  3. Ga naar Onlinewinkel > Thema's.
  4. Klik op Acties en klik vervolgens op Code bewerken.
  5. Klik op Sjablonen en klik vervolgens op index.liquid.
  6. Zoek {{ content_for_index }}, plak de code erboven en klik vervolgens op Opslaan.

Klik op Voorbeeld om de knop Groothandel winkelen live in je webwinkel te zien.

Voeg de knop Groothandel winkelen toe aan de kop van je winkel.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik op Code kopiëren.
  3. Ga naar Onlinewinkel > Thema's.
  4. Klik op Acties en klik vervolgens op Code bewerken.
  5. Klik op Secties en vervolgens op header.liquid.
  6. Zoek </header>, plak de bovenstaande code en klik vervolgens op Opslaan.

Klik op Voorbeeld om de knop Groothandel winkelen live te bekijken in de koptekst van je winkel.

Voeg de knop Groothandel winkelen toe aan de voettekst van je winkel.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik op Code kopiëren.
  3. Ga naar Onlinewinkel > Thema's.
  4. Klik op Acties en klik vervolgens op Code bewerken.
  5. Klik op Secties en klik vervolgens op footer.liquid.
  6. Zoek </footer> en vervolgens </div> erboven. Plak de code hierboven </div> en klik vervolgens op Opslaan.

Klik op Voorbeeld om de knop Groothandel winkelen live in de voettekst van je winkel te zien.