Je groothandel op de markt brengen via Handshake

Nadat je je Handshake-leveranciersprofiel hebt ingesteld en gepubliceerd, kun je je Handshake-leveranciersprofiel en groothandelsproducten aan winkels verkopen.

Je kunt beginnen met het delen van een directe URL naar je Handshake-leveranciersprofiel op social media of in je marketingcampagnes. Als je een onlinewinkel hebt, kun je de knop Groothandel winkelen toevoegen aan elke pagina van je onlinewinkel. Je kunt ook Handshake-sjablonen voor sociale media gebruiken om je groothandelsproducten op Handshake te promoten.

Download het sjabloon voor social media

Je kunt social mediasjablonen van het Handshake-merk downloaden, die je kunt bewerken en gebruiken in marketingcampagnes op je social media-accounts. De sjablonen voor social media zijn downloadbare PNG-bestanden die je kunt bewerken met behulp van beeldbewerkingssoftware van derden.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik in het gedeelte sjablonen voor social media op downloaden die je naar een gedeelde Google Drive brengt.
  3. Kies de sjabloonindeling en ga naar de bijbehorende map. Als je bijvoorbeeld de sjabloon in een Instagram- of Facebook-verhaal wilt gebruiken, ga je naar de map voor de IG/FB-verhaalindeling.
  4. Klik met de rechtermuisknop op een sjabloon die je wilt downloaden en klik op Downloaden.
  5. Bewerk de sjabloon op je computer met behulp van externe software voor het bewerken van afbeeldingen en upload deze vervolgens naar je social media-accounts.

De knop Shop Wholesale toevoegen aan je onlinewinkel

Je kunt de knop Shop Wholesale toevoegen aan elke pagina van je onlinewinkel. Deze knop kan handig zijn om je klanten te laten weten over je groothandelsproductvermeldingen en ze van je onlinewinkel naar je Handshake-leveranciersprofiel te leiden. Als je problemen hebt met het instellen van de knop Shop Wholesale, neem dan contact op met het Handshake-team via help@handshake.com.

De knop Shop Wholesale aan een pagina toevoegen

Voeg de knop Shop Wholesale toe aan een pagina in je winkel, zoals je pagina over ons of een speciale groothandelspagina.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik op Code kopiëren.
  3. Ga naar Onlinewinkel > Pagina's.
  4. Klik op de pagina waarop je de knop wilt toevoegen en klik vervolgens op < > om de HTML weer te geven.
  5. Plak de code waar je de knop wilt weergeven en klik vervolgens op Opslaan.

Klik op Pagina bekijken om de knop Shop Wholesale live op je pagina te bekijken.

De knop Shop Wholesale toevoegen aan een product of collectie

Als je retailers wilt informeren over groothandelsopties voor een specifiek product, of je groothandelsopties in een collectie wilt weergeven, voeg je de knop Shop Wholesale toe aan een product- of collectiepagina.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik op Code kopiëren.
  3. Klik op Producten > Alle producten of Producten > Collecties.
  4. Klik op het product of de collectie waaraan je de knop wilt toevoegen en klik vervolgens op < > om de HTML weer te geven.
  5. Plak de code waar je de knop wilt weergeven en klik vervolgens op Opslaan.

Klik op Weergeven of Voorbeeld om de knop Shop Wholesale live te bekijken op je product- of collectiepagina.

Voeg de knop Shop Wholesale toe aan de kop van je winkel.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik op Code kopiëren.
  3. Ga naar Onlinewinkel > Thema's.
  4. Klik op Acties en klik vervolgens op Code bewerken.
  5. Klik op Secties en vervolgens op header.liquid.
  6. Zoek </header>, plak de bovenstaande code en klik vervolgens op Opslaan.

Klik op Voorbeeld om de knop Shop Wholesale live te bekijken in de koptekst van je winkel.

Voeg de knop Shop Wholesale toe aan de voettekst van je winkel.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Marketing.
  2. Klik op Code kopiëren.
  3. Ga naar Onlinewinkel > Thema's.
  4. Klik op Acties en klik vervolgens op Code bewerken.
  5. Klik op Secties en klik vervolgens op footer.liquid.
  6. Zoek </footer> en vervolgens </div> erboven. Plak de code hierboven </div> en klik vervolgens op Opslaan.

Klik op Voorbeeld om de knop Shop Wholesale live in de voettekst van je winkel te zien.