Prijzen instellen en je producten beheren

Om je producten op Handshake te publiceren, moet je elk product een groothandelsprijs toewijzen. Deze prijzen worden weergegeven naast je producten terwijl de retailers bladeren door Handshake.

Je moet ook een productcategorie instellen voor elk product in de vooraf gedefinieerde categorieën in Handshake. Als je bijvoorbeeld t-shirts verkoopt, kies je Apparel & Footwear > Women's Apparel. Als je wilt dat één product in twee verschillende categorieën wordt weergegeven, dupliceer je het product in het Shopify-beheercentrum en wijs je in Handshake alle exemplaren toe aan verschillende productcategorieën.

Groothandelsprijzen en productgegevens toevoegen

Je kunt productprijzen en -gegevens individueel of in bulk instellen.

Individueel gegevens instellen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Producten.
  2. Selecteer een product.
  3. Kies in de sectie Categorie de categorie die het meest geschikt is voor het product.
  4. Optioneel: als je wilt dat alle varianten van het product dezelfde prijsgegevens hebben, klik je in het gedeelte Prijsstelling op Toepassen op alle varianten.
  5. Voer voor elke variant de prijsgegevens in: - Groothandelsprijs - de prijs per eenheid die een verkoper zou betalen als ze de product via de groothandel hebben gekocht.

• Verkoopprijs - de aanbevolen prijs voor verkopers om het product te verkopen.
    • Minimale bestelling - het minimum aantal artikelen van de variant dat een verkoper per bestelling moet kopen. Dit is niet zichtbaar voor verkopers.
    • Artikelen per geval : de hoeveelheid van een variant in één geval die je naar de winkel wilt verzenden. Als een vak van een bepaalde variant bijvoorbeeld 50 van die variant bevat, voer je 50 in. Dit is niet zichtbaar voor de detailhandel.
  6. Klik op Opslaan.

Als je de details van een product wilt bewerken, ga je naar Producten in het Shopify-beheercentrum en klik je op het product dat je wilt bewerken. Als je verschillende productgegevens voor hetzelfde product wilt hebben, moet je het product in je Shopify-beheercentrum dupliceren en de gegevens van de afzonderlijke versies bewerken.

Gegevens bulksgewijs instellen

Wanneer je prijzen en details in bulk instelt, zijn deze van toepassing op alle varianten van elk product. Als je de prijs of gegevens van een specifieke variant wilt wijzigen, raadpleeg je Gegevens individueel instellen.

Wanneer je producten in bulk bewerkt, kun je de productcategorieën, productprijzen, artikelen per geval en minimale bestelhoeveelheden wijzigen.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Producten.
  2. Selecteer de producten die je wilt bewerken en klik vervolgens op Bewerken.
  3. Optioneel: kies in de sectie Categorie de categorie die het meest geschikt is voor de producten.
  4. Optioneel: kies hoe je de productprijzen wilt instellen: - Om een specifieke prijs in te stellen die van toepassing is op elk product, zoals $ 10 USD, selecteer je Vaste groothandelsprijs en voer je de prijs in.

• Als je prijzen wilt instellen als een kortingspercentage op de oorspronkelijke prijs van een product, zoals 15% korting op de oorspronkelijke prijs, selecteer je Kortingspercentage en voer je vervolgens het procentuele bedrag in. Stel dat je drie producten hebt bewerkt met een prijs van $ 50 USD, $ 75 USD en $ 100 USD. Als je een kortingspercentage van 15% hebt opgegeven, worden de groothandelsprijzen $ 42,50 USD, $ 63,75 USD en $ 85 USD.
  5. Optioneel: voeg aanvullende gegevens toe: - Artikelen per verpakking: het aantal artikelen dat zich in een standaardcontainer voor het product bevindt.

• Minimale bestelling: het kleinste aantal artikelen dat een klant kan bestellen van één product.
  6. Klik op Gereed en vervolgens op Opslaan.

Producten publiceren en ongedaan maken

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Producten.
  2. Klik op het product.
  3. Selecteer in de sectie Status of je het product wilt publiceren of dat ongedaan wilt maken.
  4. Klik op Opslaan.

De volgende productstatussen worden weergegeven op de pagina Handshake > Producten:

• Gepubliceerd - het product is live in de Handshake-directory en is zichtbaar voor verkopers.
  • In afwachting - het product is klaar om te worden gepubliceerd, maar je hebt nog niet je Handshake-leveranciersprofiel gepubliceerd.
  • Niet gepubliceerd - het product beschikt niet over alle benodigde gegevens of je hebt het product uit Handshake verwijderd.

Productbeschikbaarheid beheren

Wanneer je het Handshake-verkoopkanaal toevoegt aan je Shopify-winkel, worden standaard al je producten ingesteld om beschikbaar te zijn in Handshake. Als je de beschikbaarheid wilt wijzigen, kun je de beschikbaarheid van het product aanpassen in je Shopify-beheercentrum. De pagina Oroducten in Handshake bevat een overzicht van alle producten die je toevoegt en stelt je in staat om de producten individueel of in bulk te bewerken.