Je profiel publiceren

Om je Handshake-leveranciersprofiel te publiceren, moet je de volgende handelingen uitvoeren:

Nadat je de acties hebt voltooid, kun je je leveranciersprofiel publiceren vanuit de sectie Status van de instellingen van je Handshake-profiel.

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Handshake > Profiel.
  2. Klik in het gedeelte Status op Profiel publiceren en Publiceer vervolgens.

Nadat je je profiel hebt gepubliceerd, klik je op Profiel bekijken om te zien hoe het voor de verkoper wordt weergegeven.

Je kunt op elk gewenst moment de publicatie van je profiel ongedaan maken door op publicatieprofiel ongedaan maken te klikken in het gedeelte Status van je instellingen voor Handshake-profielen.