Je Handshake-leveranciersprofiel instellen

Als je bedrijf is goedgekeurd om op Handshake te verkopen, kun je je Handshake-leveranciersprofiel instellen. Je kunt je merk- en bedrijfsgegevens toevoegen, regels instellen voor het bestellen bij je bedrijf en je groothandelsprijzen configureren. Wanneer je klaar bent om groothandelsbestellingen te accepteren, kun je je leveranciersprofiel publiceren zodat je producten en profiel op de Handshake-marktplaats verschijnen.

Voordat je begint

Voordat je je leveranciersprofiel instelt, moet je ervoor zorgen dat je de volgende taken hebt voltooid:

Stap 1: Voeg een koptekstafbeelding en een logo toe

Je moet een afbeelding van de koptekst en een logo toevoegen om je leveranciersprofiel aan te passen op de Handshake-marketplaats. De koptekstafbeelding en het logo dat je uploadt, worden automatisch vanaf het midden van de afbeelding bijgesneden. Je kunt de positionering van de afbeelding niet meer aanpassen nadat deze is geüpload. Gebruik de volgende afbeeldingsspecificaties om je koptekstafbeelding en logo in te stellen.

Afbeeldingsspecificaties voor de koptekstafbeelding en logo van Handshake
Afbeeldingstype Afmetingen Indeling Grootte
Afbeelding koptekst 2048 x 512 PX PNG of JPG Kleiner dan 20MB
Afbeelding van logo 512 x 512 PX PNG of JPG Kleiner dan 20MB

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Handshake > Profiel.
  2. Voeg een afbeelding voor de koptekst toe:

1. Klik in de sectie Aanpassing op Afbeelding uploaden.
    2. Kies een afbeelding uit de bestanden van je computer.
  3. Voeg een logo toe:

1. Klik in de sectie Aanpassing op Logo uploaden.
    2. Kies een afbeelding uit de bestanden van je computer.
  4. Klik op Opslaan.

Nadat je je koptekstafbeelding en logo hebt geüpload, kun je een voorbeeld bekijken van hoe je Handshake-leveranciersprofiel in het gedeelte Aanpassing er voor verkopers uitziet.

Stap 2: meer informatie over je merk toevoegen

Om je te onderscheiden van andere bedrijven, kun je extra informatie over je merk toevoegen aan het Handshake-leveranciersprofiel. In de beschrijving kun je informatie toevoegen over de visie, het doel en het verhaal van je merk. Je kunt ook je Facebook- en Instagram-accountgegevens toevoegen aan detailhandelaren om je te vinden en te volgen op sociale media.

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Handshake > Profiel.
  2. Voer in de sectie Details je merknaam, beschrijving en e-mailadres in. Verkopers kunnen berichten naar dit e-mailadres verzenden.
  3. Optioneel: voeg de Facebook- en Instagram-accountgegevens van je bedrijf toe.
  4. Klik op Opslaan.

Stap 3: verzendtarieven instellen

Om bestellingen via Handshake te verwerken, moet je je verzendinstellingen instellen die je op de pagina Voorkeuren in het Handshake-verkoopkanaal hebt geselecteerd. Je kunt aangepaste verzendtarieven instellen voor je Handshake-bestellingen, of je kunt de verzendtarieven van je winkel gebruiken.

Stap 4: een minimale bestelwaarde instellen

Je moet een minimale bestelwaarde instellen die verkopers moeten indienen voordat ze een bestelling kunnen plaatsen bij je bedrijf. Je minimale bestelwaarde is de laagste waarde van de bestelling die je wilt accepteren van een verkoper.

Als je bijvoorbeeld geen bestellingen onder de USD 200 afhandelt, voer je deze 200 in als je minimale bestelwaarde. Verkopers kunnen je minimale bestelwaarde controleren op je Handshake-leveranciersprofiel en op elke pagina met productgegevens.

Stappen

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Voorkeuren.
  2. Voer in de sectie Minimale bestelwaarde een minimale bestelwaarde in.
  3. Klik op Opslaan.

Stap 5: voeg informatie toe over de voorwaarden voor verzending en retouren

Je moet informatie toevoegen over je verzend- en retourbeleid, zoals de verwerkingstijd van de bestelling, retouren en terugbetalingsbeleid, verzendkosten, verzendopties en eventuele andere belangrijke informatie met betrekking tot verzending.

Verkopers kunnen je verzend- en retourgegevens controleren op je Handshake-leveranciersprofiel en op elke pagina met productgegevens.

Stappen

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Handshake > Voorkeuren.
  2. Voeg in het gedeelte verzending en retourzending informatie toe over je verwerking van bestellingen en verzendtijden, retouren en terugbetalingsbeleid.
  3. Klik op Opslaan.

Stap 6: je groothandelsproducten instellen en prijzen

Om producten te publiceren op de Handshake-marktplaats, moet je je productgegevens instellen en prijzen toevoegen aan producten op de pagina Producten in het Handshake-verkoopkanaal.

Stap 7: publiceer je Handshake-leveranciersprofiel

Nadat je je instellingen en producten hebt ingesteld, kun je je Handshake-leveranciersprofiel publiceren en live gaan op handshake.com.

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Handshake > Profiel.
  2. Klik in het gedeelte Status op Profiel publiceren en daarna op Publiceer.
  3. Optioneel: klik op Bekijk profiel om te zien hoe je leveranciersprofiel wordt weergegeven op de Handshake-marktplaats.

Als je de publiceren van je leveranciersprofiel ongedaan wilt maken, klik je op Publiceren profiel ongedaan maken in de sectie Status.

Volgende stappen

Nadat je je leveranciersprofiel hebt ingesteld en gepubliceerd, kun je het volgende doen om je groothandel te laten groeien: