Je Handshake-leveranciersprofiel aanpassen

Op de Handshake-marktplaats kunnen verkopers je Handshake-leveranciersprofiel bezoeken. Je kunt je profiel aanpassen door je logo, een koptekstafbeelding en je bedrijfsgegevens toe te voegen, zodat verkopers meer te weten kunnen komen over je merk en contact met je kunnen opnemen. Je profiel is zichtbaar voor alle verkopers op Handshake.com.

Je Handshake-leveranciersprofiel aanpassen

De koptekstafbeelding en het logo dat je uploadt, worden automatisch vanaf het midden van de afbeelding bijgesneden. Je kunt de positionering van de afbeelding niet meer aanpassen nadat deze is geüpload. Gebruik de volgende afbeeldingsspecificaties om je koptekstafbeelding en logo in te stellen.

Afbeeldingsspecificaties koptekst afbeelding en logo van Handshake
Afbeeldingstype Afmetingen Indeling Grootte
Afbeelding koptekst 2048 x 512 PX PNG of JPG Kleiner dan 20MB
Afbeelding van logo 512 x 512 PX PNG of JPG Kleiner dan 20MB

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Handshake > Profiel.
  2. Voeg een afbeelding voor de koptekst toe:

1. Klik in Aanpassen op Afbeelding uploaden.
    2. Kies een afbeelding uit de bestanden van je computer.
  3. Voeg een logo toe:

1. Klik in Aanpassen op Logo uploaden.
    2. Kies een afbeelding uit de bestanden van je computer.
  4. Klik op Opslaan.

Je kunt een voorbeeld bekijken van hoe het Handshake-leveranciersprofiel in het gedeelte Aanpassingen op zoek is naar retailers.

Meer informatie over je merk toevoegen

Om je te onderscheiden van andere bedrijven, kun je extra informatie over je merk toevoegen aan het Handshake-leveranciersprofiel. In de beschrijving kun je informatie toevoegen over de visie, het doel en het verhaal van je merk. Je kunt ook je Facebook- en Instagram-accountgegevens toevoegen aan detailhandelaren om je te vinden en te volgen op sociale media.

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Handshake > Profiel.
  2. Voer in Gegevens je merknaam, beschrijving en e-mailadres in. Je e-mailadres is alleen zichtbaar voor geregistreerde retailers.
  3. Optioneel: voeg Facebook- en Instagram-accountgegevens toe.