Je profiel instellen

In Handshake zien verkopers een profiel van je winkel. Je kunt je profiel aanpassen door je logo toe te voegen en een koptekst-afbeelding en je bedrijfsgegevens toe te voegen, zodat verkopers meer te weten kunnen komen over je merk en contact met je kunnen opnemen. Je profiel is zichtbaar voor alle verkopers op Handshake.com.

Je leveranciersprofiel aanpassen

De koptekstafbeelding en het logo dat je uploadt, moeten kleiner zijn dan 20 mb en alleen PNG- of JPG-bestanden worden geaccepteerd. De aanbevolen grootte voor een headerafbeelding is 2048 x 512 pixels en de aanbevolen grootte voor een logo is 400 x 240 pixels. De afbeelding wordt automatisch van het midden van de afbeelding bijgesneden. Je kunt de positionering van de afbeelding niet aanpassen nadat deze is geüpload.

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Handshake > Profiel.
  2. Voeg een afbeelding voor de koptekst toe:

1. Klik in Aanpassen op Afbeelding uploaden.
    2. Kies een afbeelding uit de bestanden van je computer.
  3. Voeg een logo toe:

1. Klik in Aanpassen op Logo uploaden.
    2. Kies een afbeelding uit de bestanden van je computer.
  4. Klik op Opslaan.

Je kunt een voorbeeld bekijken van hoe je leveranciersprofiel in het gedeelte Aanpassingen op zoek is naar retailers.

Meer informatie over je merk toevoegen

Om je te onderscheiden van andere bedrijven, kun je extra informatie over je merk toevoegen aan je Handshake-profiel. In de beschrijving kun je informatie toevoegen over de visie, het doel en het verhaal van je merk. Je kunt ook je Facebook- en Instagram-accountgegevens toevoegen aan klanten om je te vinden en te volgen op sociale media.

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Handshake > Profiel.
  2. Voer in Gegevens je merknaam, beschrijving en e-mailadres in. Je e-mailadres is alleen zichtbaar voor geregistreerde retailers.
  3. Optioneel: voeg Facebook- en Instagram-accountgegevens toe.