Checklist voor het instellen van leveranciersprofiel

Als je aanvraag om een Handshake-leverancier te worden is goedgekeurd, moet je het Handshake-verkoopkanaal installeren in je Shopify-beheercentrum en je Handshake-leveranciersprofiel instellen. Je kunt de volgende checklist gebruiken om je Handshake-leveranciersprofiel in te stellen.

Nadat je deze acties hebt voltooid, kun je je Handshake-leveranciersprofiel publiceren via de sectie Status van de instellingen van je Handshake-profiel.

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Handshake > Profiel.
  2. Klik in het gedeelte Status op Profiel publiceren en daarna op Publiceer.

Nadat je je profiel hebt gepubliceerd, klik je op Profiel bekijken om je profiel weer te geven vanuit het perspectief van de verkoper. Je kunt op elk gewenst moment de publicatie van je profiel ongedaan maken door op publicatieprofiel ongedaan maken te klikken in het gedeelte Status van je instellingen voor Handshake-profielen.