Een domein toevoegen aan Shopify

Wanneer je een domein koopt via Shopify, word je domein automatisch geconfigureerd om samen te werken met je primaire domein. Je hoofddomein heeft standaard de indeling examplestore.myshopify.com wanneer je je aanmeldt voor Shopify. Als je het domein dat aan klanten wordt weergegeven wilt wijzigen terwijl ze door je online winkel bladeren, kun je een aangepaste URL toevoegen, zoals www.example.com. Je kunt op twee manieren een aangepast domein aan Shopify toevoegen:

• Als je nog geen aangepast domein hebt, kun je een domein kopen via Shopify. Wanneer je een aangepast domein koopt via Shopify, wordt het domein automatisch geconfigureerd als het hoofddomein van je winkel.
  • Als je al een aangepast domein hebt van een externe provider, kun je een domein gebruiken waarvan jij de eigenaar bent. Je kunt je aangepaste domein verbinden met je onlinewinkel of het beheer van het domein overdragen naar Shopify.

Je kunt maximaal 10 domeinen of subdomeinen toevoegen aan je Shopify-winkel, naast je .myshopify.com-URL. Als je winkel het Shopify Plus-abonnement heeft, kun je maximaal 1000 domeinen of subdomeinen toevoegen. Wanneer je je aangepaste domein aan Shopify toevoegt, wordt automatisch een nieuw SSL-certificaat aangemaakt.