Contact opnemen met je externe domeinprovider voor hulp

Shopify Support kan niet namens jou inloggen bij je externe domeinaccount, zelfs niet als je daarvoor expliciet toestemming geeft. Als je hulp nodig hebt bij het verwijzen van je aangepaste domein naar je Shopify-winkel, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van je externe domeinprovider. Waarschijnlijk moet je dan de volgende informatie doorgeven:

• Je wilt dat je A-record naar het IPv4-adres van Shopify 23.227.38.65 wijst.
  • Je wilt dat de AAAA-record naar het Shopify IPv6-adres 2620:0127:f00f:5:: wijst.
  • Je wilt dat je CNAME-record verwijst naar shops.myshopify.com.

DNS-vereisten van externe partijen

Als je een domein bezit van een van de volgende providers, klik dan op de link om de specifieke vereisten te bekijken voor het koppelen van je domein.