Thema's aanpassen

Nadat je een thema hebt gekozen waarmee de basisuitstraling van je onlinewinkel wordt bepaald, kun je het thema aanpassen aan je unieke merk. Je kunt je thema-instellingen aanpassen vanuit het Shopify-beheercentrum met behulp van de themabewerker. De themabewerker bevat een voorbeeld van een thema en een werkbalk die je kunt gebruiken om content toe te voegen en te verwijderen en om je instellingen aan te passen. Zie de documentatie van je thema voor informatie over welke instellingen beschikbaar zijn voor je thema.

Als je thema geen instellingen bevat voor de wijzigingen die je wilt aanbrengen en je vertrouwd bent met HTML, CSS en Liquid, kun je de themacode bewerken.