Wijzig je assortimentspagina.

Alle Shopify-winkels hebben een pagina op de URL your-store.com/collections/all, waarin alle zichtbare producten in de winkel worden weergegeven. Dit is de assortimentspagina van de winkel. Producten op de assortimentspagina worden standaard weergegeven in alfabetische volgorde. Je kunt een collectie maken om de volgorde te bepalen waarin je producten op deze pagina worden weergegeven.

Een collectie maken

Maak een collectie om je assortimentspagina te beheren

Je kunt een collectie maken met de handle all. Deze kun je gebruiken om de volgorde te bepalen waarin producten op je assortimentspagina worden weergegeven.

Stappen:

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Producten > Collecties.

2. Klik op Collectie maken.

3. Maak een collectie:

1. Geef je collectie de titel All.
    2. Klik in het gedeelte Collectietype op Geautomatiseerd.
    3. Stel de productprijs in op een productwaarde van meer dan $0.
    4. Optioneel: als je producten die niet op voorraad zijn wilt verbergen, voeg ook de voorwaarde voorraad is groter dan 0 toe.
  4. Klik op Opslaan.

5. Nu je je All collectie hebt gemaakt, kun je de producten hierin sorteren. Blader naar het gedeelte Producten en selecteer een optie in het vervolgkeuzemenu Sorteren.

Als je Handmatig selecteert, kun je je producten herschikken met behulp van hun slepen en neerzetten van handles ⋮⋮.

6. Als je de titel van je All collectie wilt wijzigen, kun je deze bewerken nu dat de collectie is gemaakt. Maar het is belangrijk dat de handle van de collectie als all ingesteld blijft. Je kunt dit bevestigen door naar het gedeelte Voorbeeld van een zoekmachine overzicht te scrollen en op Website-SEO bewerken te klikken.

In het tekstvak URL en handle zie je een URL die eindigt op /all.

Als de URL eindigt op iets anders, wijzig deze dan in /all en klik op Opslaan.

De wijzigingen die je aanbrengt in de volgorde van je producten in deze collectie worden weergegeven op de assortimentspagina van je onlinewinkel.