Bestelnotities inschakelen op de pagina van je winkelwagenpagina

Je kunt bestel notities gebruiken om speciale instructies van klanten te verzamelen over hoe je een bestelling kunt voorbereiden en afleveren. Als je een gratis Shopify-thema gebruikt, kun je een tekstvak voor bestelnotities inschakelen op je pagina van de winkelwagen.

Opmerking bij bestelling

Bestellingsnotities inschakelen

Bestellingsnotities inschakelen:

1. Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik op Aanpassen.

2. Je kunt de instellingen van de winkelwagen voor je thema vinden op het tabblad thema-instellingen of op het tabblad secties. Klik eerst op thema-instellingenen kijk of de winkelwagen-instellingen van je thema daar beschikbaar zijn:

Winkelwagen-instellingen

Als je thema geen winkelwagen sectie heeft in thema-instellingen, klik dan op secties. Om toegang te krijgen tot de instellingen van je winkelwagen, navigeer in het voorbeeld van het thema naar je winkelwagen pagina door op het pictogram koptekst winkelwagen te klikken. Wanneer je op de pagina van de winkelwagen in het voorbeeld van een thema staat, zie je het tabblad winkelwagen-instellingen in de themabewerker:

winkelwageninstellingen 2

3. Schakel in de winkelwagen instellingen van je thema de optie bestelnotities inschakelen in.

Notities voor winkelwagens

4. Klik op Opslaan.

Wijzig het label van je bestelnotities

Je kunt het etiket dat hierboven of naast het vak bestelnotities wordt weergegeven bewerken. Standaard staat op het etiket 'speciale instructies voor verkoper':

Label bestelling notities

1. Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik vervolgens op Acties > Talen bewerken.

2. Typ in het vak Vertalingen filteren Special instructions om de vertaling van de bestelnotitie weer te geven:

Vertaling van ordernotities

3. Voer een nieuw label voor bestelnotitiess in.