Thema-instellingen bewerken

Je kunt je thema-instellingen bewerken om de inhoud, opmaak, typografie en kleuren van je onlinewinkel aan te passen. Elk thema heeft instellingen waarmee je de look-and-feel van je winkel kunt wijzigen zonder dat je code hoeft te bewerken.

Voordat je het thema aanpast

Voordat je het thema aanpast, is het een goed idee om de volgende taken uit te voeren:

Je thema-instellingen bewerken

Stappen:

1. Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik op Aanpassen.

Verschillende typen pagina's hebben verschillende themasecties. Wanneer je de themabewerker voor het eerst opent, worden de instellingen voor de homepage weergegeven. Als je de instellingen voor andere pagina's wilt openen, selecteer het paginatype in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk:

Vervolgkeuzemenu op bovenste balk van themabewerker

De werkbalk van de themabewerker is opgedeeld in Secties en Thema-instellingen.

De werkbalk voor de themabewerker geeft de secties en thema-instellingen weer

Je kunt secties gebruiken om de content en opmaak van de verschillende pagina's in je winkel te wijzigen. Je kunt de thema-instellingen gebruiken om de lettertypen en kleuren van je winkel aan te passen en wijzigingen aan te brengen in je koppelingen naar social media en in de kassa-instellingen.

Zie Secties en thema-instellingen voor meer informatie over het bewerken van secties en thema-instellingen.

Hulp bij aanpassingen

Als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van je thema, kun je contact opnemen met de ontwikkelaar van je thema voor ondersteuning.

Zie Aanvullende bronnen voor ondersteuning van thema's om te zien welke andere bronnen beschikbaar zijn om je te helpen bij het aanpassen van thema's.