Thema's downloaden

Je kunt een thema downloaden naar je computer als je het volgende wilt doen:

• Een editor op je computer gebruiken om wijzigingen in het thema aan te brengen.
  • Een back-up van je thema maken.
  • Het thema opslaan voor later gebruik als je de limiet van 20 thema's heeft bereikt.

Stappen:

1. Klik voor het thema dat je wilt downloaden op Acties > Themabestand downloaden.

Het thema wordt in een .zip-bestand verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan je personeelsaccount.

Wanneer je een thema hebt gedownload, kun je dit veilig uit je Shopify-beheercentrum verwijderen. Als je later hetzelfde thema opnieuw wilt toevoegen, kun je dit uploaden.