Thema-instellingen voor Brooklyn

Thema-instellingen bepalen de lettertypen, kleuren, koppelingen naar social media van je onlinewinkel. Je kunt de thema-instellingen ook gebruiken om het uiterlijk van je kassa aan te passen.

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je onlinewinkel.

Je kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Klik voor elk type content op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken:

De kleurkiezer in de themabewerker

- Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren weer die je onlangs hebt geselecteerd voor je thema. - Het gedeelte Wordt momenteel gebruikt geeft de kleuren weer die je momenteel gebruikt in andere delen van je thema.

Als je de kleur transparant wilt maken, klik op Geen.

1. Klik op Opslaan.

Typografie

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je onlinewinkel.

Je typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken:

De knop 'Wijzigen' in de lettertypekiezer

5. Verken lettertypen met het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat je wilt gebruiken.

7. Als je het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klik op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die je wilt gebruiken en klik dan op Selecteren:

Een selectie van lettertdiktes die beschikbaar zijn in de lettertypekiezer

8. Klik op Opslaan.

Winkelwagenpagina

Je kunt je winkelwagenpagina aanpassen. Gebruik de instellingen om te kiezen welke stijl voor de winkelwagen moet worden gebruikt, en laat klanten een notitie toevoegen aan hun bestelling. Klanten kunnen notities voor winkelwagen gebruiken om speciale instructies te geven over het voorbereiden of afleveren van een bestelling. Wanneer een klant een notitie schrijft, verschijnt deze in het gedeelte Notities van hun bestelling in je Shopify-beheercentrum.

Je winkelwagenpagina aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Winkelwagenpagina.

4. Stel je type winkelwagen in: - Pagina - De winkelwagen is een afzonderlijke pagina, wat betekent dat klanten de productpagina verlaten wanneer ze een product in de winkelwagen plaatsen

• Lade - De winkelwagen wordt vanaf de rechterkant van de pagina uitgeschoven, wat betekent dat klanten op de productpagina blijven wanneer ze een product in de winkelwagen plaatsen
  5. Optioneel: Schakel Notities voor bestelling inschakelen in, zodat klanten een notitie aan hun bestelling kunnen toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

Social media

Je kunt knoppen voor sociaal delen voor je producten en blogposts, en links naar je sociale media-accounts toevoegen.

Je instellingen voor social media aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Social media.

4. Optioneel: Upload een afbeelding voor sociaal delen:

1. Klik op Afbeelding selecteren.
    2. Upload een afbeelding van je computer of klik op Gratis afbeeldingen om een stockafbeelding van Burst te gebruiken.
    3. Selecteer een afbeelding.
    4. Klik op Opslaan.
  5. Optioneel: Voeg links toe aan je social media-accounts die in de voettekst worden weergegeven. Voer de links naar je accounts in de juiste velden in. Zorg ervoor dat je volledige links gebruikt, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify. Links naar je social media-accounts worden in de voettekst van je onlinewinkel weergegeven.

6. Optioneel: Voeg knoppen voor sociaal delen toe aan je producten en blogposts. Schakel een of meer van de volgende opties in: - Delen op Facebook

• Twitteren op Twitter
    • Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor delen van blogposts)
  7. Klik op Opslaan.

Favicon

Je kunt een pictogram voor favorieten, of een favicon, toevoegen, waarmee je je onlinewinkel kunt promoten. Een favicon wordt op de volgende plaatsten weergegeven:

• op het tabblad van je webbrowser
  • de geschiedenis van je webbrowser
  • als pictogrammen op je bureaublad
  • naast je onlinewinkelnaam wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer

Je favicon aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Flavicon.

4. Een flaviconafbeelding toevoegen:

1. Klik op Afbeelding selecteren.
    2. Upload een afbeelding van je computer of klik op Gratis afbeeldingen om een stock-afbeelding van Burst te gebruiken.
    3. Selecteer een afbeelding.
    4. Klik op Opslaan.
  5. Alt-tekst toevoegen aan je flaviconafbeelding:

1. Klik op Wijzigen.
    2. Vul in het venster Afbeelding bewerken een korte beschrijving van de afbeelding in.