Fout: SSL niet beschikbaar

Wanneer je jouw aangepaste domein toevoegt, wordt automatisch een nieuw SSL-certificaat aangemaakt. Dit proces kan tot 48 uur duren. Gedurende die tijd kan er een niet-beschikbare SSL -fout worden weergegeven in je Shopify-beheerder. Een van de volgende beveiligingsfouten kan ook worden weergegeven in je browser wanneer je je online winkel bezoekt:

• Je verbinding is niet privé - Google Chrome
  • Je verbinding is niet beveiligd - Mozilla Firefox
  • Er is een probleem opgetreden bij het maken van een veilige verbinding met deze website - Microsoft Edge

Als er na meer dan 48 uur een beveiligingsfout wordt weergegeven in je online winkel, voer je de onderstaande stappen voor probleemoplossing uit.

Problemen oplossen

Controleer of de recordinstellingen van je domein correct zijn geconfigureerd. De meest voorkomende problemen met domeinconfiguraties zijn:

Als je wijzigingen aanbrengt in de recordinstellingen van je domein zodat deze correct zijn geconfigureerd, kan het maximaal 48 uur duren voordat die wijzigingen van kracht worden. Als je na 48 uur nog steeds de beveiligingsfout ziet, neem contact op met Shopify-ondersteuning.