Dynamische checkoutknoppen toevoegen en verwijderen

Je kunt dynamische checkoutknoppen toevoegen of verwijderen in elk deel van je webshop dat de knop Aan winkelwagen toevoegen bevat.

Voordat je dynamische checkoutknoppen toevoegt, moet je zeker weten dat ze compatibel zijn met je webshop.

Dynamische checkoutknoppen op productpagina's toevoegen of verwijderen

Je kunt dynamische checkout-knoppen toevoegen of verwijderen op productpagina's.

Stappen

Dynamische checkoutknoppen op je homepage toevoegen of verwijderen

Als je homepage een sectie Uitgelicht product bevat met de knop Aan winkelwagen toevoegen, kun je dynamische checkoutknoppen aan die sectie toevoegen of eruit verwijderen.

Stappen

Als je thema de instelling Dynamische checkout-knop weergeven niet heeft, werk dan je thema bij of bewerk de themacode.

Dynamische checkoutknoppen aan bepaalde producten toevoegen

Als je alleen aan bepaalde productpagina's dynamische checkoutknoppen wilt toevoegen, moet je een alternatieve template maken. Een alternatieve template is een kopie van een themacodetemplate, die je kunt bewerken zonder het origineel te wijzigen. Je kunt dynamische checkoutknoppen aan je alternatieve template toevoegen en die template vervolgens gebruiken voor bepaalde producten.

Zie Een nieuw template aanmaken voor het aanmaken van een alternatief producttemplate.

Nadat je een alternatieve producttemplate hebt aangemaakt en deze aan een product hebt toegewezen, schakel je dynamische checkout-knoppen voor dat product in.