Dynamische betaalknoppen toevoegen en verwijderen

Je kunt dynamische betaalknoppen toevoegen of verwijderen in elk deel van je onlinewinkel dat de knop Aan winkelwagen toevoegen bevat.

Voordat je dynamische betaalknoppen toevoegt, moet je zeker weten dat ze compatibel zijn met je onlinewinkel.

Dynamische betaalknoppen op productpagina's toevoegen of verwijderen

Stappen:

1. Selecteer Productpagina's.
  2. Klik op de sectie Productpagina's.
  3. Schakel het selectievakje Dynamische betaalknop weergeven in of uit.
  4. Klik op Opslaan.

Als je de instelling Dynamische betaalknop weergeven niet ziet, moet je je thema bijwerken of je themacode bewerken.

Dynamische betaalknoppen op je homepage toevoegen of verwijderen

Als je homepage een sectie Uitgelicht product bevat met de knop Aan winkelwagen toevoegen, kun je dynamische betaalknoppen aan die sectie toevoegen of eruit verwijderen.

Stappen:

1. Klik op sectie toevoegen.
  2. Klik op Uitgelicht product en vervolgens op Selecteren.
  3. Voer je productdetails in en schakel Dynamische betaalknop weergeven in of uit.
  4. Klik op Opslaan.

Als je de instelling Dynamische betaalknop weergeven niet ziet, moet je je thema bijwerken of je themacode bewerken.

Dynamische betaalknoppen aan bepaalde producten toevoegen

Als je alleen aan bepaalde productpagina's dynamische betaalknoppen wilt toevoegen, moet je een alternatieve template maken. Een alternatieve template is een kopie van een themacodetemplate, die je kunt bewerken zonder het origineel te wijzigen. Je kunt dynamische betaalknoppen aan je alternatieve template toevoegen en die template vervolgens gebruiken voor bepaalde producten.

Zie Alternatieve templates maken voor informatie over het maken van alternatieve templates.

Nadat je een alternatieve producttemplate hebt gemaakt en deze aan een product hebt toegewezen, moet je dynamische betaalknoppen voor dat product inschakelen.

Stappen:

1. Zoek het thema op waarvoor je een alternatieve sjabloon hebt gemaakt en klik op Aanpassen.
  2. Ga in de themabewerker naar de productpagina van een product waaraan je de alternatieve template hebt toegewezen.
  3. Klik op de sectie Productpagina's.
  4. Selecteer Dynamische betaalknop weergeven.
  5. Klik op Opslaan. De wijzigingen worden toegepast op alle producten die de alternatieve template gebruiken.