Dynamische betaalknoppen aanpassen

Je kunt de kleuren en het lettertype op je merkloze dynamische betaalknoppen aanpassen aan de stijl van je onlinewinkel. Het is niet mogelijk om de merkversies van de knoppen aan te passen.

Voordat je je dynamische betaalknoppen aanpast, moet je ze toevoegen aan je onlinewinkel.

De kleur van je dynamische betaalknoppen aanpassen

Stappen:

1. Klik op Thema-instellingen.
  2. Klick op Kleuren.
  3. Bewerk de instelling die van invloed is op de achtergrondkleur en de instelling die van invloed is op de tekstkleur van de dynamische betaalknop. De specifieke instellingen variëren per thema.
  4. Klik op Opslaan.

Het lettertype van je dynamische betaalknoppen aanpassen

Stappen:

1. Klik op Thema-instellingen.
  2. Klik op Typografie.
  3. Bewerk de typografie-instelling die van invloed is op de tekst van de dynamische betaalknop. De specifieke instelling varieert per thema.