Een COVID-19-banner toevoegen

Je kunt een banner op je website toevoegen om klanten te informeren over hoe je winkel reageert op of wordt beïnvloed door COVID-19.

Je kunt een banner toevoegen om de volgende informatie te markeren:

• Vertragingen in de verzending of gebieden die internationale zendingen niet accepteren
  • Alle bijgewerkte of nieuwe beleidspagina's
  • Promoties die op dit moment worden aangeboden, zoals nieuwe cadeaubonnen

Sommige thema's hebben een ingebouwde bannerfunctie, terwijl andere je verplichten om een app te downloaden om een banner op te halen.

Controleren of je thema een bannerfunctie heeft

Ga als volgt te werk om te controleren of je thema een bannerfunctie heeft:

• Ga naar Onlinewinkel > Thema's en klik op Aanpassen. Zoek in de sectie Koptekst naar iets als "Aankondigingsbalk" of "Banner-instellingen".
  • Lees de documentatie van je thema. Als je een door Shopify ondersteund thema gebruikt, raadpleeg dan Gratis thema's van Shopify.
  • Neem contact op met je thema-ontwikkelaar. Als je een door Shopify ondersteund thema gebruikt, neem je contact op met support@shopify.com.

Als je thema beschikt over een ingebouwde bannerfunctie, volg je de documentatie van je thema om deze toe te voegen aan je website. Als je een door Shopify ondersteund thema gebruikt, raadpleegt je Gratis thema's van Shopify.

Als je thema geen bannerfunctie heeft of als de ingebouwde functie niet de gewenste instellingen heeft, kun je een banner-app downloaden.

Een banner-app downloaden

1. Ga naar de Shopify App Store.
  2. Zoeken naar een app met behulp van banner message of announcement bar.
  3. Wanneer je een app hebt gevonden die je nodig hebt, ga je naar de pagina met de lijst met apps en klik je op App toevoegen.

Volg de installatie-instructies van de app en eventuele documentatie van de app-ontwikkelaars om de banner toe te voegen aan je winkel.